MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#96983 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-11-02 19:40

#96982: - Re: Re: Re: Re:  

 Prosím, zopakuj tvé argumenty, proč si volil Miloše Zemana, pokusím se znovu argumentovat.  Přiznám se, že jsem doposud nečelt jediný argument v souladu s Ústavou, proč byl volen Miloš Zeman. 

Nejsi-li schopen oponovat argumentům, které nejsou lživé (přesně nejsou v rozporu s Ústavou a tedy ani žáným zákonem, všechny musí být v souladu Ústavou), v rámci soužítí ve společnosti je musíš respektovat.  

Nikdo tě jistě nemůže nutit měnit názory tvé a pokud jsou i tvé názory v souladu s Ústavou, musím je i já respektovat. 

Pokud ovšem nejsou tvé názory v souladu s Ústavou a já se domnívám, že volba Zemana nebyla v souladu s Ústavou, neboť se taková volič nechoval s odpovědností vůči celku - volil porušovatle volebního zákona a lháře (viz. rozsudky NSS), je to věc problematická a respektovat to ani nemohu a řekl bych, že bych ani neměl. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#96985 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-11-02 19:45:44

#96983: - Re: Re: Re: Re: Re:  

   V případě Karla Schwarzneberga pouze citoval veřejné zdroje. Po zjištění že byl chybnou informací vychýlen ze správného úsudku, pronesl K. Schwarzenbergovi omluvu. Není průkazné, že by záměrně poskytoval nepravdivé informace. (nikdo nemá za povinnost ve volební kampani citovat pouze ČT, vůbec pak ne média pana Bakaly)V případě MUS nedošlo k porušení zákona, protože ztrátou majoritního podílu v MUS byl majetek fakticky privatizován, tedy ani zde není průkazné sdělení nepravdivé informace. Neobtěžujte se s hrátkami v textovém editoru, to o ničem nevypovídá. Pokud by privatizací MUS došlo k závadnému jednání, musel by být veřejně konfrontován a mediálně vláčen i Vladimír Špidla. Jelikož tak ovšem nikdo nečiní, dá se předpokládat že problém MUS je zveličován pouze účelově směrem k osobě Miloše Zemana.