MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#97237

2016-11-08 19:30

Američané si notoricky stěžují na Rusko, které je podle nich nedemokratickou zemí porušující dohody a napadající druhé země. Přitom vše, co Američané vytýkají Rusku, ve skutečnosti dělají oni sami už dlouhá desetiletí a jsou nejen neustále drzejší a drzejší, ale ještě bez špetky studu obviňují Rusko, které na rozdíl od nich respektuje mezinárodní pravidla a normy přijaté v OSN ze zločinů, které páchají oni sami!
Vezměme si třeba připojení Krymu k Ruské federaci. Američané a kyjevská vláda tvrdí, že tento poloostrov byl Ruskem ukraden Ukrajině! Pomineme-li historická fakta a to, že Ukrajinec – opilec Chruščov se při jedné ranní kocovině v padesátých letech prostě jenom tak rozhodl Krym, který nikdy předtím v celé své historii nebyl ukrajinský sebrat Rusku a darovat ho své rodné Ukrajině a budeme se věnovat pouze novodobé historii po rozpadu SSSR, zjistíme, že Krym byl připojen k Ruské federaci zcela legitimně a podle uznávaných mezinárodních norem (na rozdíl od odtržení Kosova od Srbska).

Odpovědi

Mihal

#97257 Re:

2016-11-08 23:27:20

#97237: -  

 No ano. Zatímco Krym patřil celá léta Rusku a k Ukrajině byl přidělen nevhodným administrativním rozhodnutím Chruščova, tak takové neprávem uzmuté Kosovo bylo historické území Srbska a kosovští Albánci neměli nejmenší nárok na odtržení a naopak měli být odsunuti zpět do Albánie. Při okupaci Krymu nepadl jediný civilista a navíc bylo posvěceno referendem, kterým se demokraté toliko ohání, za zmínku také stojí fakt, že Ukrajina dosud oficiálně ani nemá hranice, tudíž o žádné invazi či anexi nemůže být řeč, to je prostě nesrovnatelné. I přesto západní přátelé Hashima Thaciho, ba ani jejich patolízalští kamarádi, humanitární bombardéři Havel s knížetem, pohrdajíce pravidly mezinárodního práva, obcházejíce OSN a Radu bezpečnosti, neváhali rozpoutat válku proti Bělehradu a dosud ani trochu nelitují toho, že kvůli záchraně kosovských Albánců dávali rozkazy k likvidaci jugoslávských měst a vesnic. Proč taky jo, když o lidi šlo až v úplně poslední řadě. Před zahájením jakékoli vojenské operace si v Pentagonu a CIA pokaždé spočítají, jaký zisk přinese po svém ukončení. Důležité je, aby byli u moci ti praví. Za 50 let investovalo Srbsko do Kosova a Metohie přes 17 miliard dolarů. Hashím Thaci a jeho nejbližší je teď úspěšně osvojují. Nikoho tedy nepřekvapí, že krátce po nabití samostatnosti začala rychlá privatizace všeho, co do nich Srbsko vrazilo, započal průzkum ložisek uhlí, ani ekonomické aktivity Albrightové. Ale abych nezapomněl na to nejdůležitější, Kosovo bylo a je hlavně transportní zemí pro drogy z Afghanistánu. To, že tam vládne mafie, která pere špinavé peníze na každém rohu nejen doma, ale i v Evropě, a obchoduje s lidmi, je snad jasné. Na tom je založený takřka celý jejich HDP. Jo je to tak, iluze se bortí, nezištná láska prostě neexistuje, války začínají vždy kvůli byznysu přece. A nic se na tom v dohledné době nezmění. Aby americký dolar i nadále vládl světu, je třeba neustále podporovat vojenské konflikty. Bez toho prostě půjde obrovská loď jménem USA ke dnu. Výsledkem je další islámský stát na území Evropy, pátá kolona džihádistů, islámofilové v europarlamentu se jistě tetelí blahem. Kosovo je Serbia, ať si kdo chce, říká co chce.