MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#97723 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Trump strčí do hospod mikrofony a tlampače....

2016-11-14 12:30

#97721: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Trump strčí do hospod mikrofony a tlampače.... 

Netvrdil jsi náhodou, že se to vůbec nestalo? :-)))

Akorát meleš hovna, protože nemáš žádné argumenty. Takové bláboly můžeš psát o jakékoliv zprávě z USA. :-))) Akorát potvrzuješ, že jsi placený za lži a dezinformace, naprostý ubožáku.

 

Od této chvíle tě přestávám krmit trolle.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#97725 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Trump strčí do hospod mikrofony a tlampače..

2016-11-14 16:01:17

#97723: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Trump strčí do hospod mikrofony a tlampače.... 

 To se velmi pleteš. Tvrdil jsme, že není možné určit, že jsou to voliči Clintonové, kdy se stalo, co bylo příčinou a kdo je na videu. 

Navíc si zjevně vůbec nečetl text CBS - i ti si stáhli video z youtoube, policie vůbec netrvdí, že to byli voliči Clintonové a oběť tvrdí, že nikdo nevěděl, že volil Trumpa, ale že jej skutečně volil. 

Policie tvrdí, že neví co bylo příčinou, ale útok začal hádkou na křižovatce - počáteční hádka na videu ovšem není. 

Tedy jsi se dostal svojí vlastní blbostí a jenom sám a obávám se, že je to podobné s voliči kačera Donalda Trumpa.

Vlastní dikce pokřikujících se jeví spíše tak, jako by někde sledující cizí rvačku projektoval své představy do události. Tedy typické "přizvukování" dej mu do držky - je tlustej, má brejle, smrdí atd. atd. aktuálně volil Trumpa, což vůbec nedokazuj, že ten kdo to točil se účastnil útoku a dokonce, že by volil Clintonovou. Prostě natočená rvačka, kterou točící, dle jeho mínění, vtipně komentuje. 

Tedy si to přečti a pak přestaň lajkovat hovadiny, časem ti z tvého facebooku snad vymízí. 

"Police are investigating the beating of a man in the North Lawndale neighborhood by a group who yelled that the victim “voted for Trump.”

Police said it was unclear what motivated the attack, the day after Donald Trump won the presidential election, saying it started after a traffic altercation. It was not immediately clear if the man was a Trump supporter.

Video of the attack was posted Wednesday on YouTube. It shows a man being beaten by a group of people while his car sits in the middle of an intersection. A person recording the video can be heard saying, “You voted Trump. You voted Trump.”

The Chicago Tribune reports, that the man, David Wilcox, said he voted for Trump but no one in the crowd would have known.

Police said a 50-year-old man was attacked and beaten by three males and two females at the intersection of Roosevelt Road and Kedzie Avenue. One of the attackers stole his car and fled the scene, according to police."