MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

rudohnědá chátra

#97840

2016-11-17 16:17

Ubohé stádo primitivních buranů dupe a řve -  ba přímo tetelí se radostí a hýká pod obrazy svých idolů Zemanů,Klausů,Putinů,Si-Ťing-Pchingů,Trumpů a slastně se nemůže již dočkati návratu starých pořádků,však velmi záhy příjde kruté vystřízlivění vy ubohá hovada boží, nikdo vás zadarmo nenakrmí a nepřinese vám kýžený blahobyt a pořádek,jste hloupí a líní a nevědomí.Svět se dávno změnil a není v žádné moci ho vrátit zpět, samo si za to lidstvo může svojí nenažraností,arogancí,zpupností,touhou po moci a nekonečném konzumu - vytvořil se globální svět s globální ekonomikou a žádní takovýhle výše jmenovaní šašci co stádo pokládá za velké vůdce vám nevrátí vaši důstojnost a vaše staré jistoty,vše je pryč v nenávratnu a svobodu- tu již jste dávno zahodily ve prospěch mamonu.Nebudou žádné národy - jen tupé chrochtající stádo nad novými ipody a iphony - to je váš svět.

Odpovědi

ŘEZNIK

#97841 Re:

2016-11-17 17:58:43

#97840: rudohnědá chátra -  

 KROMĚ MĚ JA UMŘU VE VÁLCE S MUSLIMY A DOUFAM ŽE JICH POZABIJU CO NEJVICE UŽ SE TĚŠIM AŽ BUDU MUSLIMUM ŘEZAT HLAVY A STŘILET DO DEMENTU KTEŘI KŘIČI ALLAHU AGBAR V BILE KOŠILCE S TURBANEM NA HLAVĚ A PLNOVOUSEM


Nepřihlášený uživatel

#97856 Re:

2016-11-17 21:35:49

#97840: rudohnědá chátra -  

 Ty jsi také dobrý pomatenec. Ty ani nevíš čí jsi, ty rudohnědá chátro. Jistě podporuješ hnědý banderovský převrat a rudé zelené a podobné neomarxistické levičácké pomatence. :-)

Pravdou je, že už nikdo nebude krmit ty vaše neziskovky, až Schapiro pomaže domů. 86-letý Soros vám už také moc dlouho nevydrží.

Vy sluníčkoví neomarxističtí anarchisté, jste prostě vypatlanci, dříve jste házeli dlažební kostky do výloh McDonalds, jakožto symbolu globalismu a dnes sloužíte globálnímu kapitálu v čele se Sorosem. :-)))