MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

pan Hnedy

#100786 Re: Re: Re:

2017-01-13 01:56

#100698: - Re: Re:  

 :D ale byl, byl.  uz jsem jej nekolikrat definoval. Ale uz se nechci zapletat do Vasich nesmyslnych pricin.

nakonec jsem Vam vzdy ukazal, ze Vas politicky nazor je vecne nespravny a realita svetoveho i domaciho deni Vas o tom nescetnekrat musela presvedcit.

Naposledy ochrana hranic EU, kdy Vam to musel potvrdit nekdo od protinozcu. Ze ochrana a zabezpecni hranic EU, jakoz i neodkladne vraceni muslimskych ekonomickych migrantu je mozne, ze se jedna jen o politickou vuli celnich predstavitelu EU.

tady uvadim hitparadu vasich zcela zcestnych nazoru.

Ochrana hranic EU neni mozna.

oponenti s jinym nazorem jsou budto komunisti, rusti svabove, rusti agenti nebo xenofobove a extremisti

Rusko a Rusove mohou temer za vse spatne, co se ve svetove nebo domaci politice deje.

Milos Zeman byl zvolen diky lzi, protiustavne ...mimochodem nejak mi to pripomina situaci s Donaldem Trumpem....., i kdyz Ustavni soud potvrdil MZ  prezidentem. Cili myslite si, ze jste kompetentnejsi, nez Ustavni soud

neuznavate autoritu Ustavniho soudu, pritom tvrdite, ze M.Zeman jednal protiustavne.

Milos Zeman byl zvolen jen malym rozdilem hlasu. viz. obdobne zpochybnovani demoktraticke a reguelni volby Donalda Trumpa

Mel jste rad Sapita, ktery vam dodava..l karticky a noticky.

Demokracie je o tom mit ten spravny socialisticky, eurohujersky nazor, nejlepe do zniceni vlastni zeme a vyvrazdeni vlastnich obyvatel.

Karel Schwarzenberg by byl dobry prezident...

Havel musi byt zhmotnelou modlou, moralni autoritou, kterou je mozno v pripade nutnosti nesouhlasnych nazoru vytahnout! ACKOLIV SAM SI VYSLOVNE PRAL, ABY SE PO NEM NEPOJMENOVALI ULICE, LETISTE, NESTAVELI SOCHY A BUSTY.

Prazska kavarna ma patent na rozum.

Pan Hnedy nic neozdrojoval ... v posledni dobe jsem vam dal k dipozici  min. 5  zdroju pro ma tvrzeni.

v minulosti rovnez.

Pan Hnedy nedefinoval duveryhodny zdroj informaci.

tvorba obskurnich nesmyslnych spojeni a otazek  a to zejmena po tom co jste dostal konkretni odpoved.

 

Prijdete mi jako takova nedokonala umela inteligence stvorena prazskou kavarnou, neco jako Prazska kavarna 1.0, ktera ma jiste omezene schopnosti ucit se od svych protivniku, ale navic ma velice omezene analyticke uvazovani. Ze jste webrobot Majzner ?

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#100794 Re: Re: Re: Re:

2017-01-13 07:01:23

#100786: pan Hnedy - Re: Re: Re:  

Např. v tomto si přímo vymýšlíš: 

"Naposledy ochrana hranic EU, kdy Vam to musel potvrdit nekdo od protinozcu. Ze ochrana a zabezpecni hranic EU, jakoz i neodkladne vraceni muslimskych ekonomickych migrantu je mozne, ze se jedna jen o politickou vuli celnich predstavitelu EU."

Zabezpečení hranic a jejich ochrana v Austrálii proběhla až po stejné migrační vlně jak je zřejmé i z publikovaného rozhovoru. Tedy nejprve muselo být zřejmé, že taková věc existuje, následně se musely udělat dohody s těmi státy odkud migrace přichází, že si migranty budou brát zpět a nebude jim hrozit perzekuce, tam kde perzekuce hrozí, nelze vracet a nedělá to ani Austrálie. 

Toto paní Merkelová v Turecku dokázala vyřešit během pár měsíců a jednání další probíhají. Dohody jsou možná složitější nejen z důvodu geografické blízkosti. 

Nikdy jsi nebyl schopen definovat, jak má vypadat důvěryhodný zdroj informací, podle toho jak s informacemi nakládá. 

Nažvanil si blábol o tom, jak má mít "vhled a náhled" "odpovědost" "objektivitu" a podobné bláboly, aniž bys řekl, jak se ty sám rozhoduješ o tom, co je vhled a náhled, odpovědnost, objektivita, dokonce sis vymyslel, že to budeš porovnávat podle reality, jako bys byl ten, kdo realitu zná, tedy spíše si jí vytvoříš a to co se ti hodí, to je to správné :-/