MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#104758 Vítej Zimolo mladý komunistický blbe a nejspíše velký zloději, kamaráde nacionálního komouše Zemana

2017-03-17 17:48

 

Pozemek na Lipně pro Zimolův dům za zlomek ceny? Hejtmanův známý ví, jak na to

Nové otazníky vyvstávají nad stavbou rekreačních domků, které staví v atraktivní části Lipna nad Vltavou na Slupečné na svých pozemcích Martin Bláha, ekonomický ředitel Nemocnice České Budějovice, jenž je i předsedou představenstva společnosti Jihočeské nemocnice. Jde přitom o stavbu mj. pro jihočeského hejtmana Jiřího Zimolu (ČSSD) a jeho náměstka Jaromíra Slívu (ČSSD).

.....čím to je, že se Zeman přátelí s feťáky, zloději, podvodníky a podvodníčky všeho druhu, co jich v této republice jsou. Na Hradě neexistuje osoba důvěryhodná a mezi jeho "přáteli" už vůbec ne. 

Jeho voliči by si o jeho přátele neopřeli ani kolo, neboť není přece ani pro ně normální, aby se přátelili se zlodějíčky, podvodníky, neplatiči daní, lháři atd. nebo snad ano? To by se to asi projevilo na preferencích Zemanovců, řekl bych. 

Kamarádi Zemana umí opravdu jen krást? 

Tím ale kolotoč změn neskončil. V květnu 2013 vznikla mezi oběma muži kupní smlouva o převodu nemovitosti. Na jejím základě získal Bláha zbývající šestou parcelu o ploše 574 metrů čtverečních na lipenské poměry za neuvěřitelnou cenu 100 000 korun, což je pouhých 175 Kč za metr čtvereční.

Kdyby byl Zimola a jeho kamarádiček jediní, tak dobrý, ale to je přece každý kdo je v blízkosti Zemana, tam opravdu nelze najít žádného slušného a poctivého člověka. 

Finanční správa musí v tomto případě jednozaně doměřit daň z prodeje nemovitosti, neboť je to přesně jak u Babiše, nelze prodat barák za 1 Kč a myslet si, že z toho nezaplatím daň. To opravdu možné není.

Zároveň musí dojít k tomu, že úředník katastru, který takovou smlouvu zaknihoval, musí být pohnát před kárné řízení, neboť zaknihoval podezřelou smlouvu bez toho, aby na ní upozornil. 

Zároveň musí být pohnán před soud i Zimolův kamarád, který se pokusil okrást stát o daň z prodeje nemovitostí, bez ohledu na to, kdo jí zrovna platí. 

 

https://youtu.be/I3ssx8Qxao0

Odpovědi

Evropan (ten původní)

#104771 Re: Vítej Zimolo mladý komunistický blbe a nejspíše velký zloději, kamaráde nacionálního komouše Zem

2017-03-17 23:21:17

#104758: Debil Pauk - Vítej Zimolo mladý komunistický blbe a nejspíše velký zloději, kamaráde nacionálního komouše Zemana 

 Pro tebe pan hejtman Zimola! Ty mu nešaháš ani po kotníky, takže drž hubu, debilní Pauku!