MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#111101

2017-06-18 18:15

Miloš Zeman je jediný politik, který dovede naplnit náměstí, sály, a všude, kde je, zanechává zřetelnou stopu. Skoro bych řekl, že zde máme situaci, že lidé takzvaně chodí na Zemana, přičemž velmi výrazně převažují kladné reakce.

Odpovědi

Evropan

#111102 Re: Stále méně populární president ...

2017-06-18 18:40:12

#111101: -  

Velice správně uvádíte "skoro bych řekl", protože s tou popularitou to není nijak závratné.  Třeba když si vzpomenete na předloňský 17. listopad v Praze na Albertově, tak to na žádnou velkou chválu nevypadalo, a od té doby se Bumbál prakticky v Praze na veřejnosti neobjevuje a pro jistotu na hrad nasadil kontrolní rámy, čímž vytvořil první no-go zónu v Čechách. No a pak také nehodlá vystupovat ve veřejných diskusích před volbami, protože má vyloženě strach z reakce lidí.

Na venkově, jako třeba u nás, na Bumbála chodí hlavně postkomunistická generace. Ti ostatní samozřejmě na jeho předvolební mítingy kašlou, protože co by tam dělali? Mně by se tam vyloženě dělalo nevolno. To množství aut s poznávacími značkami z jiných krajů ale může svědčit buď o tom, jakou má popularitu, nebo to dělá jako Pitomio, když na všechny jejich akce jezdí neustále stejní lidé z celé republiky. No však volby ukážou (jestli to ovšem Bumbál ze zdravotních důvodů nevzdá dřív).

http://www.zemancountdown.cz/