Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

Čech z Prahy

#14138 Re: Evropan = eurogoebbels, likvidátor svobody evropských národů

2017-07-13 09:21

#14135: Evropan = eurogoebbels, likvidátor svobody evropských národů

EUROMED mj. povede k neomezenému množství islamistů v Evropě. Eurotrajekty zatím pendlují o stošest, teď už samozřejmě bez žen a dětí. odkaz
Budeš tuto zrůdnost podporovat finančně, prací, anebo zase jen virtuálním obhajováním?
Slyšels například, že židé a křesťané jsou podle islámu na úrovni zvířat? Praví tak Sahih Buchari díl 8, kniha 77, hadís 597. Pobav mě tím, jak to zharmonizuješ s naším právem: § 260 odst. 1 TZ: "Kdo podporuje nebo propaguje hnutí, které prokazatelně směřuje k potlačení práv a svobod člověka nebo hlásá národnostní, rasovou, náboženskou či třídní zášť nebo zášť vůči jiné skupině osob, bude potrestán odnětím svobody na jeden rok až pět let."

Po x-té opakuji, že Zeman není můj oblíbený prezident, jenže jako typický eurogoebbels svůj stín nedokážeš překročit.

Zklamals mě, čekal jsem pořádnou smršť euroshitu a ty ses zmohl jen na ubohý výkřik o kremlofilii. Příště líp. A protože zdražilo máslo, mám pro tebe návod: "Nafutruj se margarínem, ubráníš se před Putinem!"

PS k tebou měněnýmu titulku: Které že tanky to máš na mysli? Ruské tanky od nás odjely už před lety, a teď tu projíždějí jen americké armádní konvoje a ty rozhodně nevítám. Potřebuješ nutně upgrade mikromozku a strategie od pornojandy. A pokud jsi své schopnosti již vyčerpal, tak nevadí, i tak jsi a zůstaneš mým oblíbeným bavičem. Jen bych fakt rád věděl, odkud ses vzal - rodinné poměry a škola, pokud nějaká - a kolik ti Serešovci za tento entertainment platí.

Odpovědi

Evropan

#14139 Re: Re: Lhář prorusský, aneb vítač rusských tanků

2017-07-13 10:01:06

#14138: Čech z Prahy 

Podporuji snahu lidí, kteří pomáhají uprchlíkům ze Sýrie, tedy ze země rozvrácené diktátorem Al-Asádem, který za pomoci dalšího diktátora Putlera vyvraždil více než 400 tisíc obyvatel Sýrie a miliony z nich donutil k emigraci.

Co ty všechno z tohoto dokážeš vytvořit, to je fakt překvapující. Ale propagandisti tvého typu jsou prý dobře placení za překrucování nejrůznějších zpráv. A opět nadávky, které nemají žádný dopad.