MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#112179 Re: Re: Teroristé z Russka nemají v Sýrii co pohledávat!!!!!

2017-07-27 11:37

#112178: Evropan - Re: Teroristé z Russka nemají v Sýrii co pohledávat!!!!! 

 Tuto válku islámistů proti Sýrii vyvolali opět teroristé z USA svou podporou "umírněných" islámistických řezačů dětských hlav. Předtím byla Sýrie jednou z nejcivilozavanějších zemí v regionu. Všichni tito mrtví tedy jdou opět na vrub světovému teroristovi číslo jedna - USA.

 

Mimochodem Rusko se na žádost Sýrie do teroristické války USA proti Sýrii zapojilo až před necelými dvěma lety, kdy už teroristé podporovaní USA zavraždili statisíce lidí a celou Sýrii rozvrátili.

Pak tu máme samozřejmě ještě Irák, Lýbii a další státy, které teroristé z USA rozvrátili, či přímo přepadli pod vylhanou záminkou, zde jdou oběti amerických a jimi podporovaných teroristů do miliónů. 

Odpovědi

Evropan

#112180 Re: Re: Re: Teroristé z Russka nemají v Sýrii co pohledávat!!!!!

2017-07-27 11:51:13

#112179: - Re: Re: Teroristé z Russka nemají v Sýrii co pohledávat!!!!! 

Reakce na HOAX : "Mimochodem Rusko se na žádost Sýrie do teroristické války USA proti Sýrii zapojilo až před necelými dvěma lety, kdy už teroristé podporovaní USA zavraždili statisíce lidí a celou Sýrii rozvrátili".
 
Moskva rozhodla o ukončení své vojenské přítomnosti v Sýrii. Rusové vyklidili dokonce i svou námořní základnu v Tartusu. Evakuace naznačuje, že v Rusku rostou obavy z konfliktu mezi režimem prezidenta Bašára Asada a povstalci. Evakuace se týkala všech civilních i vojenských zaměstnanců ministerstva obrany, píší ruské deníky. „V Sýrii už nemáme vojáky ani civilisty ani vojenské instruktory v jednotkách u syrské pravidelné armády,“ uvedl zdroj deníku Vedomosti. List ale uvedl, že v Sýrii zůstávají technici, kteří Syřany učí používat ruské zbraně.
26. června 2013 • 20:35
 
No comment !
Boycott USA
Nepřihlášený uživatel

#112213 Re: Re: Re: Teroristé z Russka nemají v Sýrii co pohledávat!!!!!

2017-07-28 08:49:18

#112179: - Re: Re: Teroristé z Russka nemají v Sýrii co pohledávat!!!!! 

 Je třeba vyhlásit sankce na USA, jejichž teroristé nemají v Sýrii co pohledávat. Pokud to nepomůže, je třeba udělat ze zločineckých USA jadernou pustinu. Pak bude na světě opět klid a mír.