MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Vlastenci volí SPD Tomia Okamury!!!

#112191

2017-07-27 15:38

„Naše hnutí SPD má jako jediná parlamentní formace přímo v politickém programu zrušení státního financování všech neziskových organizací s politickým programem. Máme na mysli neziskovky, které mají v programu přijímání migrantů, integraci migrantů, multikulturalismus, propagaci Evropské unie, propagaci islámu a tak podobně. Neziskové organizace, se kterými nemáme problém, jsou ty, které se starají o staré lidi, o děti a tak podobně. A navrhujeme, aby ty stamiliony, které v současnosti dostávají české politické neziskové organizace, se ve státním rozpočtu přeskupily směrem k navýšení důchodů, podpoře rodin s dětmi a dostupné zdravotní péči pro všechny občany,“ informoval předseda SPD a poslanec Tomio Okamura.

„Navíc navrhujeme, aby se veškeré neziskové organizace financované ze zahraničí ve vyšší hodnotě než půl milionu korun ročně, samy veřejně ze zákona označily za organizace financované ze zahraničí, aby všichni občané věděli, čí zájmy hájí; abychom věděli, odkud vítr vane. Dále navrhujeme, aby neziskovky financované z veřejných prostředků podléhaly kontrole hospodaření Nejvyšším kontrolním úřadem. Pokusili jsme se to prosadit, ale nenašli jsme ve Sněmovně podporu u ostatních stran,“ dodal Okamura.

 

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#112193 Sayonara Tomio.

2017-07-27 17:53:51

#112191: Vlastenci volí SPD Tomia Okamury!!! -  

 Pojídače sushi zásadně nevolíme.

Evropan

#112199 Re: "Myslitel promluvil"

2017-07-27 18:15:15

#112191: Vlastenci volí SPD Tomia Okamury!!! -  

 „Naše hnutí SPD má jako jediná parlamentní formace přímo v politickém programu zrušení státního financování všech neziskových organizací s politickým programem. Máme na mysli neziskovky, které mají v programu přijímání migrantů, integraci migrantů, multikulturalismus, propagaci Evropské unie, propagaci islámu a tak podobně. Neziskové organizace, se kterými nemáme problém, jsou ty, které se starají o staré lidi, o děti a tak podobně. A navrhujeme, aby ty stamiliony, které v současnosti dostávají české politické neziskové organizace, se ve státním rozpočtu přeskupily směrem k navýšení důchodů, podpoře rodin s dětmi a dostupné zdravotní péči pro všechny občany".

Takže Strana pravých debilů bude uznávat jen ty neziskovky, které si dají do stanov, že uznávají vedoucí úlohu SPD v čele s Pitomiem Okradmůrou. A ušetřené prostředky půjdou na zlepšení veřejného obrazu Pitomia Okradmůry včetně toho, že bude zakázána předpona pi-.