MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#112210 Fakta o povedený familii Václava Havla

2017-07-28 06:38

 Ze svazku StB - SEO (registr svazků Státní bezpeč­nosti) vyplývají tato fakta:
Výslechem Klause Wilfera, rezidenta II. Oddělení pražské SD (Sicherheitsdienst) bylo 
zjištěno, že

  1. Miloš Havel, strýc prezidenta Václava Havla a
  2. Vaclav Havel senior, otec Václava Havla spolu-Gestapem    a    SD (Sicherheitsdienst).

  pracovali    za    války v pražském podniku Lucerna (hotelový restaurační a zábavný komplex ve vlastnictví jmenovaných Havlů) ustavili rezidentům SD a zřídili konšpiratívni byty. Zde získávali občany ke spolupráci s SD a Gestapem. Miloš Havel zajišťoval pro Gestapo a SD večírky, hony a zábavy s děvčaty a optoval německou národnost i občanství. Dostal doklady na německé jméno a příjmení. Pracoval zpočátku jako agent, pak jako řádný úředník pražského Gestapa. V protokolech o výslechu Klause Wilfera se objevují jména osob, které Miloš Havel dostal do koncentračního tábora, nebo vězení. 
Po válce byl zařazen pod svým německým jménem na listinu válečných zločinců. R. 1945 uprchl do Bavorska, kde žil pod cizím jménem a spolupracoval s organizacemi sudetských Němců. Svazek StB-SEO byl spatřen napo­sledy r. 1976. V době ustanovení Charty 77 byl pravděpo­dobně zlikvidován, nebo odcizen. 
Československá rozvědka zjistila via Stasi (Tajná poli­cie bývalé DDR), že Václav Havel udržoval kontakt se strýcem Milošem nepřímo via Österreich až do jeho úmrtí v Mnichově. Mezinárodní image Václava Havla byla za­jišťována německou rozvědkou - BND (Bun-desnachrichtendienst). Vydíratelnost a ovladatelnost Václava Havla byla kromě kolaborace otce a strýce s fašistickým Německem zabezpečena též tím, že Vác­lav Havel byl do r. 1967 členem KSČ, kteroužto skuteč­nost prezident tají! BND určila knížete Schwarzenberka jako kurátora Václava Havla, který je pro BND z pohledu dlouhodobé perspektivy nepřijatelný pro svoje špatné osobní vlastnosti, nedostatečné vzdělání a alkoholis­mus. Je určen urychleně ještě do voleb odevzdat úplný ekonomický mandát nad Československem Německu! Havel byl pověřen uskutečnit řízenou destabilizaci ČSFR a rozdělení státu! Po navozené krizi určila BND Schwarzenberka za předsedu úřednické vlády v ČSFR. 
Schvalováním pro ČSFR nevýhodných zákonů a jejich soustavnou novelizací se zajišťuje ireverzibilní ekono­mická a politická vazba na SRN. 
Zajištění kontinuity politiky státu výhodné pro SRN, je pojištěno dosazením většího počtu agentů BND, ze kterých se podařilo 18 dosadit do federálních a národních vlád, do Federálního shromáždění a do republikových parlamentů. Větší počet agentů je i v mimoparlamentních stranách a počítá se s jejich využitím v politických orgánech po volbách.

Východočeský  Prak  ročník I. Č. 28

 

Neni zadnym tajemstvim, ze v dobe druhe svetove valky byla rodina byvaleho prezidenta Vaclava Havla na cele prazske smetanky a za techto okolnosti se dobre znali i s risskym protektorem Reinhardem Heydrichem, jejich rodiny se znaly a stykaly. Neni tajemstvim ani to, ze se znaly tak dobre, ze existuje fotografie sediciho Reinharda Heydricha, ktery na kolenou drzi tehdy asi petileteho Vaclava Havla. I kdyz lze mit duvodne pochyby, ze by si Vaclav Havel sam tuto udalost z detstvi pamatoval, tato fotografie by jiste byla zajimavym prispevkem k ceske historii. Je rovnez znamo, ze nekolik exemplaru teto fotky existuje v Praze. 

Nam znamy zdroj ovsem odmita se o tuto kuriozitu s nami (a celym svetem) podelit s tvrzenim, ze "kdokoliv tu fotku spatril, pak v kratke dobe spachal sebevrazdu". 

byl bch rád, kdyby si na tu fotku klikl pan Jan Němec, absolvent University of Oxford

Odpovědi

Evropan

#112211 Re: Smyšlená fakta o povedený familii Václava Havla

2017-07-28 08:35:31

#112210: - Smyšlená fakta o povedený familii Václava Havla 

ad : Vydíratelnost a ovladatelnost Václava Havla byla kromě kolaborace otce a strýce s fašistickým Německem zabezpečena též tím, že Vác­lav Havel byl do r. 1967 členem KSČ, kteroužto skuteč­nost prezident tají.

http://www.szcpv.org/08/klan.html

Nevím, proč sem dáváš odkazy na dvacet let starý článek, který navíc obsahuje zjevnou lež. Myslím, že mezitím už se několikrát prokázalo, že Miloš Havel s fašisty komunikovat musel, ale současně zachránil když ne život tak alespoň práci desítkám svých lidí z Barrandova. A to, že byl Václav Havel členem KSČ - to slyším fakt poprvé. Informace zjevně od člověka, který v životě nic odvážného neudělal, je fakt na ho..., jak by řekl tvůj prezident.


Nepřihlášený uživatel

#112221 HOAX

2017-07-28 14:52:16


Nepřihlášený uživatel

#112222 Re: Fakta o povedený familii Václava Havla

2017-07-28 14:56:21

#112210: - Fakta o povedený familii Václava Havla 

 Vy,komunisti,jste byli vždycky kurvy!