MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

CZ:exit

#112218 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Teroristé z Russka nemají v Sýrii co pohledávat!!!!!

2017-07-28 10:01

#112203: Evropan - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Teroristé z Russka nemají v Sýrii co pohledávat!!!!! 

Ten odkaz jsi viděl, ale předstíráš, že ne:
https://zpravy.tiscali.cz/cesko-jako-klidny-pristav-pro-prominenty-asadova-rezimu

O servilnosti vlády tu byl taky odkaz na hlasování europoslanců jejích stran: http://machpetrmach.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=605697

Prostě jsi typický demagog, který odmítá vidět to, co se mu nehodí.

Odpovědi

Evropan

#112219 Re: Teroristé z Russka nemají v Sýrii co pohledávat!!!!!

2017-07-28 10:58:17

#112218: CZ:exit - Re: Teroristé z Russka nemají v Sýrii co pohledávat!!!!! 

Za ten první odkaz díky, protože jsem ho nečetl. Ale souzní to s tím, co si o činnosti našeho konzulátu myslím já. A obdobně kritické články k tomu, proč jsme konzulát už dávno nezavřeli, jsem četl i v západním tisku. Takže se servilitou určitě souhlasím. Stejně tak za skandální považuji rozhovor redaktora ČT Michala Kubala s Bašárem Al-Asadem. Tolik podlézání jsem ještě neviděl, byť to Kubal následně označil za své selhání. Kdo si ten rozhovor objednal, to ale netuším. při sledování jsem měl pocit, že v rohu stojí samopalník a na Kubala celou dobu míří.

http://www.ceskatelevize.cz/ct24/svet/

Co se týká servilnosti vůči EU při hlasování o sankcích za nepřijímání migrantů - to není servilnost, ale zdravý rozum. Vždyť ta naše pozice prezentovaná záškolákem chovancem ministerstva vnitra je neudržitelná a zcestná. Naopak to, jak chovanec ministerstva vnitra natruc schválil možnost držení poloautomatických zbraní, to není podlézání EU ale pitomost.

Takže mi nenadávej do demagogů. Já mám ty své názory srovnané a nepapouškuju to, co někdo nakukává tobě. Servilnost vůči Asádovi (včetně jeho russáckých donátorů) ano, vůči EU ne.