MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Evropan

#112227 Re: Re: Re: Teroristé z Russka nemají v Sýrii co pohledávat!!!!!

2017-07-28 21:04

#112223: CZ:exit - Re: Re: Teroristé z Russka nemají v Sýrii co pohledávat!!!!! 

Naprosto nechápu, o čem to píšeš. Chtěl si vědět, jaký mám názor na pro tebe vlezdoprdelkovské chování naší vlády vůči Asádovi a současně vůči EU a jak to spolu souvisí. A já říkám, že neuznávám podlézavou politiku vůči Asádovi, což reprezentuje rozhovol pana Kubala s diktátorem Asadem. A to jsem neviděl ten článek, že naše ambasáda zprostředkovávala schengenská víza pro syrské prominenty, tedy spolupracovníky největšího současného zabijáka. Současně si myslím, že naše chování vůči EU by mělo být daleko vstřícnější, což by se mělo odvíjet od našich závazků, ke kterým jsme se dobrovolně zavázali, a díky kterým čerpáme značné výhody z členství v EU. Měli bychom obrátit o 180°, tedy uzavřít naši ambasádu v Damašku a okamžitě přerušit všechny kontakty se syrskými bašárovskými prominenty. A ve vztahu k EU bychom měli jednat o přijetí uprchlíků ze Sýrie, protože to jsou lidi, kteří jsou "skutečně v hajzlu". A nejde mi o utečence z Afriky ani odjinud. Když přijmeme dva nebo tři tisíce muslimů, nejde o islamizaci. Zjisti si, kolik muslimů již dnes u nás žije a jak dlouho. A dochází k islamizaci?

Krátký článek necelé dva roky starý.

http://zpravy.idnes.cz/

Islám není zajímavý z hlediska koránu, ale muslimské země mají velké historické znalosti v oblasti matematiky a lékařství a také islámská architektura je velmi zajímavá. Dodnes bychom se tam mohli učit. Docela zajímavé informace o islámu jsou také v archívu křesťanské stanice Proglas. Lze ji považovat za stanici propagující islám? No to asi ne.

Islám - znamení doby

Babiš žije z dotací. Je to populista a možná dostane tu většinu hlasů, které mu předpovídají. Možná se spojí s komunisty a pokud se do parlamentu dostanou okamůry, tak s nimi jistě. Provede spoustu špinavostí a bude ostuda. Není to ale důvod, proč opuštět EU. Naopak to, že jsme součástí EU zabrání ještě větším excesů.

Odpovědi

Evropan

#112230 Vzkaz pro zlodějského eurodementa

2017-07-29 06:17:57

#112227: EURODEMENT 

 Drž hubu, ty zfetovaná kavarnická píčo!

Muslimácké teroristy v ČR nechceme!
Nepřihlášený uživatel

#112252 Re: Re: Re: Re: Teroristé z uSSa nemají v Sýrii co pohledávat!!!!!

2017-07-29 18:31:31

#112227: Evropan - Re: Re: Re: Teroristé z USA nemají v Sýrii co pohledávat!!!!! 

 Táhni odsud, muslimský teroristo, dokud máš čas! Tahle země není tvoje a nikdo tě sem nezval, dobytku!

CZ:exit

#112257 Re: Re: Re: Re: Teroristé z Russka nemají v Sýrii co pohledávat!!!!!

2017-07-29 19:36:54

#112227: Evropan - Re: Re: Re: Teroristé z Russka nemají v Sýrii co pohledávat!!!!! 

Ale chápeš, jen jako obvykle předstíráš nechápavost. Takhle nechápavý nemůže být nikdo, kdo umí číst a psát, pokud to ovšem nemá v popisu práce.
Už ti bylo vysvětleno, že:
ze Sýrie prchá v celkovém souhrnu jen minimum lidí, je to jen zástěrka pro masovou migraci, viz můj odkaz na migrační plán OSN http://www.un.org/esa/population/publications/migration/migration.htm
mnozí se za Syřany vydávají s falešnými nebo "ztracenými" doklady
dovoz Syřanů do ČR se ukázal jako fraška
nejbohatší muslimské země je odmítají
když počet muslimů přesáhne kritickou hranici, dojde k islamizaci celé společnosti https://uloz.to/!XFEgyLiiW/tri-faze-dzihadu-pdf
muslimové většinu svých znalostí převzali a rozvoj kultury za cordóbského chalífátu byla výjimka potvrzující pravidlo

Islám dnes propaguje i papež, takže ho následují i jiní. Mě spíš zaujalo svědectví muslima Hasana Salmana, který se stal křesťanem a na YT vystupuje na videu Pravá tvář islámu.
Jestli se od nich chceš učit, nic ti nebrání si nějaké vzít domů (tomu se z nějakého mě neznámého důvodu vyhýbáš) nebo se odstěhovat k nim. Viděl jsem na YT nějakého českého fanatika studujícího na islámské univerzitě v Saúdské Arábii, toho můžeš následovat a budovat zářné islámské zítřky. https://ulozto.cz/!rskfdKfK4ZIR/history-of-wahhabism-txt
Pro obyvatele Evropy ses ale zařadil mezi nepřátele.

A "to, že jsme součástí EU zabrání ještě větším excesů." je ve světle výše řečeného naprostá blbost. EU je totalitní byrokratický moloch.


Nepřihlášený uživatel

#112275 Re: Re: Re: Re: Teroristé z Russka nemají v Sýrii co pohledávat!!!!!

2017-07-30 05:53:10

#112227: Evropan - Re: Re: Re: Teroristé z Russka nemají v Sýrii co pohledávat!!!!! 

 Obvyklá muslimská propaganda. Lži a lži a lži, lži, lži,lži, lži a lži.