MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

CZ:exit

#112257 Re: Re: Re: Re: Teroristé z Russka nemají v Sýrii co pohledávat!!!!!

2017-07-29 19:36

#112227: Evropan - Re: Re: Re: Teroristé z Russka nemají v Sýrii co pohledávat!!!!! 

Ale chápeš, jen jako obvykle předstíráš nechápavost. Takhle nechápavý nemůže být nikdo, kdo umí číst a psát, pokud to ovšem nemá v popisu práce.
Už ti bylo vysvětleno, že:
ze Sýrie prchá v celkovém souhrnu jen minimum lidí, je to jen zástěrka pro masovou migraci, viz můj odkaz na migrační plán OSN http://www.un.org/esa/population/publications/migration/migration.htm
mnozí se za Syřany vydávají s falešnými nebo "ztracenými" doklady
dovoz Syřanů do ČR se ukázal jako fraška
nejbohatší muslimské země je odmítají
když počet muslimů přesáhne kritickou hranici, dojde k islamizaci celé společnosti https://uloz.to/!XFEgyLiiW/tri-faze-dzihadu-pdf
muslimové většinu svých znalostí převzali a rozvoj kultury za cordóbského chalífátu byla výjimka potvrzující pravidlo

Islám dnes propaguje i papež, takže ho následují i jiní. Mě spíš zaujalo svědectví muslima Hasana Salmana, který se stal křesťanem a na YT vystupuje na videu Pravá tvář islámu.
Jestli se od nich chceš učit, nic ti nebrání si nějaké vzít domů (tomu se z nějakého mě neznámého důvodu vyhýbáš) nebo se odstěhovat k nim. Viděl jsem na YT nějakého českého fanatika studujícího na islámské univerzitě v Saúdské Arábii, toho můžeš následovat a budovat zářné islámské zítřky. https://ulozto.cz/!rskfdKfK4ZIR/history-of-wahhabism-txt
Pro obyvatele Evropy ses ale zařadil mezi nepřátele.

A "to, že jsme součástí EU zabrání ještě větším excesů." je ve světle výše řečeného naprostá blbost. EU je totalitní byrokratický moloch.

Odpovědi

Evropan

#112267 Re: Re: Re: Re: Re: Teroristé z Russka nemají v Sýrii co pohledávat!!!!!

2017-07-29 22:21:03

#112257: CZ:exit - Re: Re: Re: Re: Teroristé z Russka nemají v Sýrii co pohledávat!!!!! 

Umělé výplody uložené na "uloz.to" bez zdroje a bez autora, to snad nechceš vážně považovat za nějaký důkaz. Také nevím, odkud bereš informaci, že doma třeba 25 imigrantů nemám. Třeba jo, ale nebudu to prozrazovat chovancovi ministerstva vnitra. Jen ať platí za své xenofóbní chování. A třeba ne. Tobě to může být jedno.

Jestli chceš tvrdit, že muslimové většinu svých znalostí převzali, tak se rád nechám poučit odkud. Možná bych ti doporučil muzeum asijských kultur v Singapoore. Tam se o islámu v Asii dovíš poměrně dost.

A pokud považuješ EU za totalitní strukturu, asi toho opravdu o totalitě asi moc nevíš. Zajímavé je, že to, že Kreml podporuje diktátora a hromadného vraha Al-Asáda, ti nevadí.