MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nadace Chátry 77 (zločinečtí komouši z 50. let) vám přináší cikánského sluníčkového úchyláka Bangu

#112324

2017-07-31 11:51

„Chceš prcat, prcat, prcat, jenom proto přicházíš. Chceš prcat, prcat, prcat, celou dobu o tom mluvíš. Chceš prcat, prcat, prcat, marně se tomu bráníš, vždyť nakonec mě stejně vykouříš,“ zpívá Banga v písni o sexu nazvané „Chceš (p...t, p...t, p...t)“.

 

Podobně vulgární slovník použil Banga třeba také v singlu „Mrdám tě“, na němž se podílel s rapperem Marpem. „Mrdám tě, narvu ti ho, čubko, do kundy, seš děvka a všichni to ví, kouříš mě, nastříkám ti to na kozy, nic jinýho si ani nezasloužíš,“ začínají muzikanti hned zostra. „Dáme čáru a pak zašoustáme si na pláži, jo, baby, vylížu ti píču a co ty, dělám ti to zezadu, při tom tě tahám za vlasy. Nemůžeš se dočkat, až ho budeš mít … v prdeli,“ objevuje se také v textu.

 

A za zmínku stojí i píseň Lolita, jež je z alba Autentik vydaného v roce 2011. „Až budeš velká, přijď si pro semeno,“ zpívá například Gipsy.cz v písni. Zároveň zmiňuje, že ví, že ji „prcá ten DJ“.

„Serme na abstrakce a držme se faktu,“ zní pak pro změnu v písni 36 hodin bijač. Mimo jiné se tam objevuje i „prdel holá“. „Šmejde, nekoukej mi do karet... Možná má velkou píču,“ zpívá pak v další písni z tohoto projektu – V podchodu je poker. „Nebýt toho kafe, chcíp bych tu. Karty vymrdaný,“ zní dále.

Odpovědi

Evropan

#112332 Re: Nejsem neslušný když tvrdím, že pan profesor Drahoš bude dobrým prezidentem

2017-07-31 16:36:24

#112324: Nadace Chatry 77 

Jsem rád, že tady bojuješ za slušné vyjadřování se ve veřejném prostoru. Já znám jen jednu písničku Gipsy.cz, ale pokud se ti ta muzika líbí, tak ti to neberu. jen asi budeš mít problém. Vždyť třeba starší texty Kabátů (Má ji motorovou) také není zrovna symbolem slušnosti, byť není tak implicitní. Ovšem když si poslechneš třeba Záviše nebo některé písničky dua Voňková- Kaiser, tak se možná budeš také červenat.

Trošku jiným problémem je houstnocí změť sprostot našich politiků. Tak třeba Vítězslav Jandák pro mě bude vždy spíš herec než politik. Ale odhadneš, kdo je autorem těchto následujících perel :

1) Víte, co je to „pussy“ v angličtině? Kunda. Takže s prominutím v textech této skupiny je kunda sem, kunda tam, opravdu dokonalý příklad politického vězně jako vyšitej. (bylo řečeno na stanici Radiožurnál dne 2.11.2014, jinak "pussy" se překládá častěji slovem "kočička", byť má působit dvojsmyslně).

2) Vláda podle mého názoru dosud ve svém konání učinila jednu základní chybu, že podlehla panu Kalouskovi a zkurvila služební zákon z původní podoby řekněme italského modelu, kde státní tajemník přetrvává, i když vláda se mění každý rok... (bylo řečeno na stanici Radiožurnál dne 2.11.2014).

3) Jsem inspirován panem Schwarzenbergem, který v každé druhé větě říká hovno (bylo řečeno na stanici Radiožurnál dne 2.11.2014).

4) „Pozor cituji: Prezident je zasrané fašistické hovado a až chcípne, tak se ožeru! Konec citátu" (citát přednesený v živém vysílání Frakvence 1 dne 14.2.2016).

5) Premiéra Bohuslava Sobotku považuji za „svini“ (TV Barrandov 22.6.2017).

Ne, ne, to nejsou moje slova, ne ne!

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2017-08-01 13:14:44