MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Evropan

#112420 Re: Re: Re: Re: Re: Černá kronika

2017-08-02 04:43

#112409: - Re: Re: Re: Re: Černá kronika 

Jak jsem napsal, a nevím, jakým právem mi tady podsouváš, že jsem četl něco jiného, tak ten článek jhsem četl na Lidovkách. Blog pana Cempera jsem dodnes neznal, ale díky za upozornění. Je docela dobrý, tak si ho dám do přátel. Ten článek na facebooku zní totiž takto :

Dvojice žen uspořádala ve středu výlet pro 13 dětí do Divoké Šárky v Praze. Ještě na cestě před koupalištěm dvojici žen napadla neznámá žena. Ženy, protože jsou islámské víry měly na hlavě šátek, tzv. hidžáb. "Nějaká žena si nás začala fotit. Poté, co byla česky a slušně požádána, ať toho nechá, že si nepřejeme, aby nás fotila, natož děti, začala nám sprostě nadávat. Že jsme bubáci a ať táhneme do p**ele a a ať se neopovažujeme jít na koupaliště. Poté moji kamarádce dala pěstí a kopla do ní," řekla účastnice konfliktu. Její identitu známe, ale na přání ji nezveřejníme.

Celému konfliktu přihlíželo 13 dětí různého věku. "Jedno z nich dokonce začalo plakat, ostatní děti byly v šoku. Posadily jsme tedy děti do trávy o kus dál a počkaly, až přijede policie. Paní chtěla utéct a tak jsme ji musely zadržet. Policie přijela za asi 15 minut," uvedla dále.

Situaci jsme si též ověřovali u Policie ČR. "Mohu potvrdit, že policie zasahovala u konfliktu tří žen na Praze 6. Jedna z nich bude vyšetřována z důvodu podezření z přestupku proti občanskému soužití. Další ženu jsme po podání vysvětlení propustili," sdělil nám do telefonu policejní tiskový mluvčí Tomáš Hulan.

Podle litery zákona se přestupku proti občanskému soužití dopustí člověk, který úmyslně naruší občanské soužití vyhrožováním, drobným ublížením na zdraví nebo například omezuje nebo znemožňuje příslušníku národnostní menšiny výkon jeho práv. Útočnici hrozí pokuta až 20 000 Kč.

No právo na názor je jedna věc, ale od nějaké báby bych se asi taky těžko nechal fotit, protože dneska nevím, co by s fotkou udělala. To, že je ale sprostá před dětmi, to je fakt hrůza. To má být nějaká stávající nebo budoucí matka? Co asi tak vyroste z jejich dětí? Asi nějací ynteligenti jako ty :)

Nauč se laskavě číst, než budeš psát. Přesně tento postup tě učili ve škole. Nejdřív číst, pak psát.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#112430 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Černá kronika

2017-08-02 10:36:59

#112420: Evropan - Re: Re: Re: Re: Re: Černá kronika 

 Proč sem vkládáš ty lži, idiote? Kde máš nějaký důkaz? Podle tebe to potvrdila policie, kde to vidíš v tom lživém muslimském manipulativním blábolu? Nauč se chápat psaný text, dej si do přátel další protičeskou a promuslimskou svini a neobtěžuj, tupý vlastizrádný sviňáku.