MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#113297 Re: Re:

2017-08-20 12:37

#113296: - Re:  

 Zdaleka to neplatí. Roky pan Drahoš dělal "řadového" vědce, neboť se formálně nepodřídil komunistické totalitě, do zahraničí se dostal až těsně před revolucí, kdy komunistická pakáž už nevěděla kudy kam. 

V tomto ohledu je jeho vlastnost - trpělivost - skvělá. 

Nechat se přímo zničit komunistickým režimem obzvláště v osmdesátých letech, kdy bylo zřejmé, že bude dříve či později možné i emigrovat nebo v lepším případě komouši zkrachují, by bylo nerozumné, přesto tento pasivní odpor měl své meze. 

Nikdy nebyl komunistou a to je důležité a že by byl donašečem StB a neměl zároveň přístup na jednání vedení ústavu, kde pracoval, se jeví jako velmi nepravděpodobné. Z mého pohledu si Drahoš s komunistickým režime, StBáky a obecně s odpornou pakáží typu Miloš Zeman opravdu nezadal a je to tedy člověk, který si stojí za svým, přestože to co prezentuje, nemusím nutně jednoznačně sdílet. 

Horáček se samozřejmě jeví jako člověk s daleko větší historií rodiny a tedy neskonale větším závazkam vůčí ní a i vůči této zemi. To je jednoznačné. Je to navíc osoba otevřejně jednající proti komunistickému režimu. Ale asi nelze mít vše. 

Dnes je velmi důležíté, aby nacionální komouš Miloš Zeman odtáhl a policie postupně pozatýkala tu jeho zlodějsku bandu. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#113305 Re: Re: Re:

2017-08-20 13:26:42

#113297: - Re: Re:  

 Hezká pohádka, to ti řekli v pražský kavárně z hoven?