MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#113334 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-08-20 18:08

#113323: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

   Narozdíl od dnešních afrických příchozích, ruského vojáka československý stát alespoň nemusel šatit. Jak si jistě pamatuješ, Rusové pro své vojáky dokázali ušít opticky daleko efektněji vypadající uniformy, než dokázali ušít našim vojákům naše fabriky. Rovněž žold ruského vojáka by stěží dosahoval výši podpory migranta v Evropě. Tedy náklady na tyto vojáky byly určitě nižší. Poněkud jsi také zapoměl na výroky Merkelové, také na levicové vítačky na německých nádražích a také na brutální kampaň proti xenofobii, kdy byli mnozí, médii vystrašení lidé označováni dokonce po psychologgické stránce skoro za méněcenné. Lidé z jiných krajů do EU přicházejí legálně na víza. Pokud ovšem nelze ilegálně vnikající lidi na cizí území postřílet, jaký pak tedy ta víza vlastně mají smysl? Někdo tu argumentoval, že přímořské státy nemají prostředky, aby migranty vracely. Jenže by měli mít válečné, či alespoň policejní lodě a cizí čluny klidně i násilím obracet. Existují přece teritoriální vody, do nich by neměly vplouvat žádné lodě či čluny neoprávněně. Na naprosto nepřipravený stát by jistě jednorázový nápor 10 000 lidí byl problém a došlo by k průlomu hranic, zejména pokud by to bylo na pevnině. Ale jak si jistě vzpomínáš, invaze z moře by za normálních okolností měla být problematická a spojenecká invaze proti Německu se musela hodně dlouho plánovat a stála též spojence mnoho obětí. Jenže od rozvědky o pohybu migrantů evropské vlády dostávaly informace ve značném předstihu, dokonce příprava na obranu německých hranic byla operativně rozpracována, dokud ji pani Merkelová svým neuváženým postojem nezhodila do kopru. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#113337 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-08-20 18:47:35

#113334: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Ty jsi v komunismu nežil? Ty jsi nikdy neviděl ruskou pakáž v jejich kopřivácích, válenkách s cepicema jak pizza? Rusák, který odsud byl v roce 1990 vykopán byl oblečen v naprosto stejném hnusu, v jakých sem ta okupační pakáž přišla v roce 1945. To je komunismus. 

Tvé blábolení nic nemění na mém příspěvku.  Platí:

  • pokud se rozhodne větší množství lidí překročit hranice, udělají to, nelze tomu zabránit žádným způsobem - vražda na hranicích je jeden z nejhorších zločinů, kterých se komunistická pakáž dopouštěla
  • migrace obyvatel je vlastnost lidí, bude tu, dokud lidé budou na Zemi, to je realita

Z těchto dvou faktů vychází každý kultivovaný člověk, politik, občan a takto tedy musí přistupovat k migraci.