MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#113341 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-08-20 19:34

#113337: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

     To ty jsi zřejmě ruské vojáky neviděl nikdy, ale řeč byla o tom, že narozdíl od migrantů jsme je nemuseli šatit. Ale je zde vlastně ještě jedna otázka. Proč vlastně Mexičané pracně zkouší s rizikem po pevnině přecházet do USA, když by se tam měli snadněji dostat na gumových člunech po moři. Říkáš, že pobřeží se podle tebe špatně hlídá, mělo by to tedy být hlavní prostředek pro všechny Jihoameričany pro vnik na území USA. Jenže zjevně to tak není a USA si brání své teritoriální vody pečlivě. Chytáš se pořád toho, že by někdo mohl být zastřelen, ale já mám na mysli okolnost, že i na moři je možné člun zastavit a nenechat ho dál projet a lze ho doprovodit zpět odkud vyplaval. Policejní loď by měla umět běžně zpacifikovat i rybářskou loď, když převáží kontraband třeba drog, tedy si poradit i s nafukovacím člunem s ilegály. Stačilo by pár člunů takhle zpět vyprovodit a převaděči by pochopili že tudy cesta nevede. Jistě existují i prostředky k zaregistrování těchto člunů od samotného vyplutí a zavčas se jim postavit do cesty, tím snížit riziko újmy migrantů na moři. Jesti toto přímořské státy nedokáží, co by dělali, až by připlavala do evropských teritoriálních vod čínská ponorka s plnou výzbrojí? Asi nic, nedokáží pořešit ani gumový člun.

 

 

 

 

 

 

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#113345 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-08-21 04:33:37

#113341: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Rusáky jsme nejen museli šatit ale i živit. Komunistická pakáž je pozvala, tak jsme to také museli zaplatit. A živit 500 000 rusáků na našem území, to logicky musel vést ke krachu státu, což se skutečně v roce 1989 stalo. 

USA má cca 340 mil obyvatel a 8 mil. lidí bez pracovního povolení!!!! 

Evropa má 550 mil. lidí a jeden rok skutečně došlo k živelné migraci a špatné evidenci těchto lidí, bylo jich 800 000 ale Německo to již dávno zvládlo a každých z příchozích je již dávno zaevidován a je řešeno, zdali má či nemá nárok na azyl dle Všeobecné deklarace lidských práv a co více Merkelová také již s mnoha státy dohodla, že ti kdož nárok nemají, mohou být vraceni. 

Co v tom čase dělal idiot Miloš Zeman? Scházel se Rusáky, kteří vetovali 7 již přijatých rezollucí RB OSN o Sýrii, kdy mnohé mohly předejít násilnostem. Otevřel čínským zpravodajcům, svazákům a milicionářům Prahu a na Hradě jedná tak, že o tom BIS píší veřejné zprávy, neb už to jinak ani není možné.