MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#117481 Pan prezident mluví za nás, za Čechy, Moravany a Slezany! Pražská kavárna za nepřizpůsobivé!

2017-10-19 16:43

#117478: -  

 Své pak řekl i k „nepřizpůsobivým“ a odmítnuté práci. „Někteří nepřizpůsobiví se dokonce vysmívají lidem, kteří chodí do práce, a poukazují, co všechno dokážou získat na dávkách. Jediný způsob, jak tyto lidi přimět k práci, je odebrat jim sociální dávky,“ sdělil rázně prezident. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#117482 Re: Pan prezident mluví za nás, za Čechy, Moravany a Slezany! Pražská kavárna za nepřizpůsobivé!

2017-10-19 16:47:56

#117481: - Pan prezident mluví za nás, za Čechy, Moravany a Slezany! Pražská kavárna za nepřizpůsobivé! 

 Ty nevíš, že to byl právě oposmluvně kupčící idiot Miloš Zeman s ruským trotlem Klausem, kdo naprosto převrátil povinné (mandatorní) výdaje, do kterých spadají právě i sociální dávky. Že to byl právě idiot Miloš Zeman, kdo zadlužoval stát rychlostí 100 % nárůst dluhu za 4 roky a rozdával to na sociálních dávkách, neboť když nastupoval měl 6 % nezaměstnaných a když odcházel měl 9 % nezaměstnaných? 

Vždyť je to idiot. Zadlužovat stát a společně s růstem nezaměstnanosti, v tom je ruský trotl Miloš Zeaman opravdu světovým unikátem. Kdyby jsi snad nevěděl, oposmluvě ruští trotlové kupčili v letech 1998-2002. 

Díky idiotským změnám v mandatorních výdajích státu idiotem Zemanem není dodnes prakticky nikdo schopen sestavit vyrovananý rozpočet státu a to dokonce ani v situaci masivní růstu HDP. Je to z principu nemožné, pokud se předpokládá standardní nezaměstnanost.

Dokonce toho nebyl schopen ani StBák Babiš a to je opravdu nějaký "kouzelník" když jde o to okrást občany tedy stát. 

Díky idiotským změnám v přepočtu hlasů na mandáty vznikají dnes patové situace, neboť ruští trotlové Klaus a Zemana zavedli bonifikace velkých stran na úkor menších vítězů voleb. Výsledky jsou patové Sněmovny.