MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#117492 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pan prezident mluví za nás, za Čechy, Moravany a Slezany! Pražská kavárna za

2017-10-19 17:40

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#117494 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pan prezident mluví za nás, za Čechy, Moravany a Slezany! Pražská kavárn

2017-10-19 17:51:20

#117492: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pan prezident mluví za nás, za Čechy, Moravany a Slezany! Pražská kavárna za 

 Nehraji si na idiota. Neexistuje vláda na světě, která by dokázala svým jednáním zajistit růst HDP. Taková opravdu neexistuje. 

Nepřijetí eura ovšem tuto zemí stojí skutečně více než jedno procento růstu HDP, to je věc naprosto jistá. 

1. velcí investoři se ČR samozřejmě vyhnou, neboť by museli řešit věci, které dávno s eurem a dolarem neřeší, tedy kurzové riziko, komplikace s převody měń atd. 

2. nelze v ČR realizova obchody s nízkou marží, neboť opět kurzové riziko takové obchody přímo znemožňuje, což prodražuje drtivou většinu zboží v ČR. 

Důvod proč euro nebylo přijato, je v době socanů, jejich dlouholetá neschopnost a jistě i vliv jejich oposmluvního kupčíka ruského trotla Klause. V době Topolánka vliv ruského trotla Klause a pak bohužel přišla devalvace, která přijetí oddálila opět minimálně o 5 - 7 let. 

Idiotovi Zemanovi to velmi vyhovuje. 

Americký FED ale umí věci velmi zásadní, neboť necílí jen na inflaci, ale cílí jak na inflaci, nezaměstnanost tak i na růst, díky prodanému velkému množství dluhopisů, je schopen do ekonimiky jejich zpětným odkupem rychle pustit velké množství peněz, může mít zásadní vliv na to, jak se ekonomika hýbe a stejně tak umí z ekonomiky velmi rychle peníze stahovat.  

Tady ubožáci v ČNB jen zdevalvovali měnu, ničeho jiného schopni nebyli a udělali to právě proto, aby euro nemohlo být přijato a jeho přijetí se o roky oddálilo. Zeman to na "oko" kritizoval, komunista Rusnok to "na oko" kritizoval, ale oběma to velmi vyhovovalo, neboť to udrželo ČR mimo hlavní proud EU.