MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#120538 Re: Re: Re: Vláda bez důvěry s opilcem v zádech

2017-12-13 16:05

#120537: - Re: Re: Vláda bez důvěry s opilcem v zádech 

Sněmovna by neměla na nic čeka, Babiš by měl být vydán a policie by měla konat i v případě korunových dluhopisů a karuselových prodejů akcií po časovém testu uvnitř Agrofertu, čímž se jednotlivé firmy vyhýbají zdanění, než cenu akcií po časovém testu navyšují "soudní znalci", což je absurdní, karusel Agrofert nebyl nikdy vystaven tržnímu prostředí co se týče ceny firem uvnitř karuselu. Babiš dokonce sám tvrdil, že každých 10 dní nějakou firmu kupuje nebo prodává (700 za 20 let, tak to je jasné paní redaktorko, že si to nemůžu pamatovat)  - opravdová šílenost. 

Z mého pohledu se Babiš ke všem svým zlodějinám vlastně už dávno doznal, jen Lenka Bradáčová je nejspíše karuselem Agrofert placena, když ani nebylo zahájeno vyšetřování. 

Chorvatský Babiš už je přitom poměrně dlouhou dobu v kriminále. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#120595 Re: Re: Re: Re: Vláda bez důvěry s opilcem v zádech

2017-12-15 09:14:43

#120538: - Re: Re: Re: Vláda bez důvěry s opilcem v zádech 

Na Slovensku by Bureš už dávno bručel. Čoboláci  - ostří chlapci, by ho už dávno , dávno poslali za ty všechny zlodějny  do basy. V Česku půjde taky sedět. o tom žádná,  ale bude to chvilku trvat, než český těžkopádný lid pochopí, že se Bureš prodral do politiky, jen a jen ze svých osobních zištných důvodů... 

Babišův chorvatský vzor: Na EET nejvíce vydělal největší oligarcha v zemi