MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Evropan

#128324 Re: Pan profesor Drahoš by byl daleko lepším prezidentem!

2018-03-21 12:34

#128317: -  

To by mě fakt zajímalo, za co ty si v roce 1989 demonstroval? Možná si byl v nějaké demonstraci z hradním ožralou. Ten se taky vytahuje, jak byl na Národní třídě. Já se tam bohužel nedostal, protože tam bylo tak narváno, jak tam byli ty statisíce dnešních rádoby demonstrantů ...:)

Mimo jiné se demonstrovalo za to, aby lidé mohli vyjádřit svůj názor. Aby za něj nebyli pomlouváni, postihováni, kriminalizováni nebo dokonce mučeni. A mým názorem je, že se ovce mýlí! Co proti tomu máš? Budeš mě mučit, abych odvolal? Ale demonstrace proti Burešovi přece nejsou nic špatného. Vždyť ho 70% voličů nevolilo, a on přesto vládne a snaží se paralyzovat vyšetřování svých zločinů. No a hradní ožrala vyhrál o necelá 3%, což není žádné drtivé vítězství. A když se přihlédne k té jeho pomlouvačné kampaně, kterou vedli zemandrtálci, tak při skutečné a hlavně korektní kampani by asi nevyhrál. Ovce bohužel na lži a pomluvy dají. Proto většina lidí čte Blesk a podobné nesmysly.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#128347 Re: Re: Pan profesor Drahoš by byl daleko lepším prezidentem!

2018-03-21 22:20:03

#128324: Evropan - Re: Pan profesor Drahoš by byl daleko lepším prezidentem! 

Přesně tak, díky kolego.

A hlavně milí zemandrtálci nezapomeňte na tu strašnou špínu , kdy se na bilbordech objevil text : "STOP IMIGRANTŮM A DRAHOŠOVI. TATO ZEMĚ JE NAŠE, VOLTE ZEMANA " všechna tato špína byla od klubu přátel MZ nebo jak si ti prašivci Mynář a spol říkají.. A ještě další svinstvo nějaký důchodce Oldřich Lukáš, který rozeslal lavinu lživých  emailů, špinících Drahoše. A ještě si arogantně dovolil říct, že  „O zdrojích se bavit nebudu“..

PRÝ MĚL INFO Z AUSTRALIE, AFRIKY, AMERIKY SNAD I ANKTARTIDY, ALE NĚKDO MU " VYKRADL POČÍTAČ " Takové pohádky a nesmysly, průsvitné , jak prase. Možná byl za tuhle šarádu, (kterou měl mimochodem řešit soud, jako trestný čin pomluvy)  zaplacen od hradním noshledů, kdo ví.. 

Nebýt těchto svinstev, které ovlivnili v rozhodování hlavně důchodce, tak dnes Zeman určitě na Hradě stoprocentně není !!!!!