MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

pan Hnedy

#128525 pan Hnedy

2018-03-24 22:22

Tak co uz jste odvolali Zemana ? nebo jste mu pomohli ke zvoleni svoji zavadejici, mnohdy nelogickou, vyprazdnenou retorikou ?

Zeman zrejme bude muset abdikovat sam ze zdravotnich duvodu. ......a pak diky prazske kafilerne a jeji mnohdy nesmyslne, nelogicke kritice, tady bude zvolen Okamura.

Tak diky kavarno a umelecka fronto, fakt diky za pabise okradmuru Zemana a jine. Lide dobre vi co by je cekalo v pripade jejich nezvoleni.  V prve rade eurosocialismus a migranti, v druhe ekonomicky pokles a politika delana jen a jen pouze pro hornich 10000 a tzv. elity naroda.

Maly priklad neobjektivnosti. Zeman rekne to co si mysli 90% naroda, ze CT je manipulativni a zvyhodnuje urcite nazorove proudy, kterym dava vetsi prostor pred vetsi vyvazenosti.

Ale pi. Nemcova odejde z inaugurace, i kdyz jenom cekala na nejakou zaminku. a pak to nektera media i tato pi. hodnoti jako utok na svobodu a nezavislost CT.

Studenti , dle navodu ucitelu (presne jak jsem pred lety predpokladal), skanduji za dodrzovani ustavnich zvyklosti, ktere nebyly zatim poruseny.  Umelci zase srdceryvne prohlasuji, ze Ct nedaji.... ano nedaji ji narodu, a hlavne ji nedaji priblizovani objektivni pravde, bude predevsim hlasnou troubou elit a mravokarcu, kteri nas budou ne informovat a inspirovat, ale rozhorcenym tonem poucovat a vychovavat, ....

A CEHO SE TITO JEDINI NOSITELE (TZV. LEPSO-LIDE) TOHO SPRAVNEHO NAZORU, JAKOZ I EU OBAVAJI ?

INTERNETU A SVOBODY SLOVA ! PRITOM INTERNET SE DA PRIROVNAT K NEURALNI MOZKOVE SITI A LOGICKY NA NI MUSI BYT I TY NEGATIVNI NAZORY NEBO VESKERE MYSLENKY, KTERE LIDI NAPADAJI. POKUD TO PREKROCI ZAKON, POLICIE VZDY MELA MOZNOSTI, TAKOVE CHOVANI ODHALIT A SOUD NASLEDNE POTRESTAT. VZDY TU TY NASTROJE BYLY.

NEKTERE ORGANIZACE  EU SE VSAK DLOUHODOBE SNAZI INTERNET REGULOVAT, PRITOM PROBLEM NENI V INTERNETU NEBO V NEJAKYCH PC HRACH, PROBLEM JE V NAS. V NASI VYCHOVE V NASEM POROZUMENI SVETU, SOUCITENI, POCHOPENI SOUVZTAZNOSTI, POUCENI SE.

JAKEKOLIV ZAKAZOVANI ci omezovani MYSLENEK, I TECH NEZAKONYCH JE PRECIN PROTI LIDSKOSTI A DEMOKRACII, PROTOZE NENI MOZNE DOPREDU ODHADNOUT MIRU PROVINENI.

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#128527 Re: pan Hnedy

2018-03-25 07:38:34

#128525: pan Hnedy - pan Hnedy 

 Sezen si nekde hacky a carky, dobre opalenej zlatej mladezniku.