MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#132173 Re: Re:

2018-06-18 04:47

#132150: - Re:  

Už základní problém je, že vůbec netušíš, co je v rámci EU navrhováno. Tzv. kvóty o kterých mluvíš je možnost spolurozhodování, kdo v EU bude či nikoliv pro všechny státy EU. 

Vlastní umístění azylantů na území třetích států by nastalo v situaci, kdy by azylová centra primárních imigračních zemí, nebyla schopna azylanty pojmout, pak teprve, by se souhlasem o každém žadateli tito byli přesouváni v rámci EU a následně by daný stát rozhodoval azylové řízení. Vůbec to dokonce ani neznamená, že kdyby rozhodl azyl kladně, že by azylant zůstával povinně na území daného státu. 

Problém u vás spikleneckých teoretíků je, že vůbec nemáte žádné znalosti. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#132212 Re: Re: Re:

2018-06-18 09:38:08

#132173: - Re: Re:  

Základní problém je spíš v tom, že socan Poche ohne hřbet a klidně bude sloužit Babišovi v jeho vládě a je ochoten se nechat jmenovat Zemanem a potřást si s ním rukou, i když mu oba pánové po chuti nejsou. Možná, že ještě na tom hradě radostně zařehtá, až ho Zeman poplácá po zádech. Ale koryto je koryto a nechá se k tomu korytu pěkně přivázat, aby si mohl pomlaskávat. Ale je to socan a tím je řečeno vše, tak co se divím....