MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Evropan

#132205 Re: Re: Re: Kdy čeští xenofóbové pochopí, že nejde o náboženství, ale o idiocii?

2018-06-18 07:35

#132204: - Re: Re: Kdy čeští xenofóbové pochopí, že nejde o náboženství, ale o idiocii? 

No oni xenofóbové ten problém potřebují. Kdyby se vyřešil, přišli by o téma a hrozil by jim zánik. Takže budou i nadále problém přiživovat. No a od Sládka tento postup opsal nejenom Okradmůra, ale i hradní ožrala, ten rychlovystudovaný Chovanec (dnes už ne ministerstva vnitra) a pár dalších. No Orbán je klasika - vystudoval za Sorosovy prachy a teď si z něj udělal terč. Ale jak říká hradní ožrala, jen idiot nemění své názory ... a idiot je mění taky.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#132206 Re: Re: Re: Re: Kdy čeští xenofóbové pochopí, že nejde o náboženství, ale o idiocii?

2018-06-18 07:47:18

#132205: Evropan - Re: Re: Re: Kdy čeští xenofóbové pochopí, že nejde o náboženství, ale o idiocii? 

Zároveň je zřejmé, že takové téma bude vždy, byť zdaleka nebude tak "nosné" jako živelná migrace. To je na věci velmi smutné a je zajímavé, jak se xenofobie monotématicky stále dokola opakuje a jak další a další generace na ty nesmysly skočí. 

Jakmile demokratičtí politikové (politici :-)) jen na chvilku přestanou vysvětlovat podstatu demokracie, jak to dělal nepřetržitě např. Masaryk a vzal si to za úkol, tak se hned objeví prostor pro rasismus, xenofobii, spiklenecké teorie a podobné nesmysly. 

Politik si myslí, ale to už jsem řekl tolikrát, to už přece každý ví. Je to chyba. Pitomio tak dlouho opakoval sousloví "přímá demokracie" (už ta hloupost k demokracii přidávat nějaké přídomky), že se části občanů začalo jevit, že bez "přímé demokracie" nemohou žít, aniž vůbec tušili, co je tím myšleno.