MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#132229 Re: Re: Čest památce našeho prvního českého prezidenta Václava Havla

2018-06-18 13:12

#132217: Evropan - Re: Čest památce našeho prvního českého prezidenta Václava Havla 

Naprostý souhlas. Dítě čekal zřejmě mimo manželství a nechtěll se asi se svou první ženou rozvádět a ublížit. Takové závažné rozhodnutí bývá stejně nakonec hlavně na té ženě... Předpokládám, že paní Vodňanská je a byla svéprávná, aby jako matka rozhodla o svém dítěti. Určitě není na místě řešit to ted po  smrti  VH trapně přes bulvár

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#132230 Re: Re: Re: Čest památce našeho prvního českého prezidenta Václava Havla

2018-06-18 13:18:53

#132229: - Re: Re: Čest památce našeho prvního českého prezidenta Václava Havla 

Pokud to skutečně do knihy napsala, je to především trapné, nesmyslné, bez věcné hodnoty. Je snadno zpochybnitelné, že to případně mohlo být dítě Václava Havla, je to tedy informace bez věcné hodnoty. Jedinou věcnou věci na celé informaci by bylo, že je paní Vodňanská hloupá a že se tedy Václav Havel stýkal s hloupou ženou. Je to jistě smutné, ale nijak to Václava Havla a jeho veřejné působení nedegraduje. 

Pokud to paní Vodňanská řeší jako věc, kterou považuje za důležitou z hlediska státnosti, celkového obrazu pana Václava Havla, nebylo nic jednoduššího než to napsat do deníku, který by v závěti předala knihovně Václava Havla a případně i literárnímu fondu. 

Psát to do knihy "vzpomínek" je věc poněkud bulvární. Vše má své meze.