MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#132308 Re: Re: Re: Re: Pan Miroslav Kalousek je dnes nezpochybnitelná morální i odborná autorita, to je sku

2018-06-19 07:06

Na Rusko se uvalují soustavně hospodářské sankce kvůli obviňování z anexí a totalitních praktik a ty mi naznačuješ že Kalouskovy dodávky zbraní do Číny, po té, co Číňané předvedli na "Náměstí. nebezkého klidu", že o nic nejde? Že to je v pořádku? Na Rusko se uvalují krz každou ptákovinu sankce a kníže Schwarzenberg si zde profituje na obchodu s lihem z ještě totalitnějším státem, načež oba i z Kalouskem mávají namazaní tibetskou vlajkou kdesi na balkoně při příjezdu čínského prezidenta, to se ti také zdá být v pořádku? Není to náhodou od obou dvou šašků licoměrnost na zvracení?

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#132309 Re: Re: Re: Re: Re: Pan Miroslav Kalousek je dnes nezpochybnitelná morální i odborná autorita, to je

2018-06-19 07:10:28

#132308: - Re: Re: Re: Re: Pan Miroslav Kalousek je dnes nezpochybnitelná morální i odborná autorita, to je sku 

Ty opravdu žiješ v představě, že pan Kalousek dojednával dodávky zbraní do Číny? Jsi snad idiot, abys věřil takové naprosté debilitě? Ty žiješ v představě, že Kalousek se všemi bezpečnostními prověrkami se scházel či schází s Číňany, aby s nimi dojednával dodávky zbraní? Pan Kalousek není idiot Tvrdik či Zeman. 

Z tohoto opravdu bič na pana Kalouska neupleteš, to je ti snad naprosto jasné. 

Rusko je dnes nepochybně země neonacistická a zločinecká, okupuje části Ukrajiny a nejen Ukrajiny. V RB vetovala snad už 7 přijatých rezolucí o Sýrii, přičemž mnohé měly potenciál vyřešit problémy v Sýrii ještě předtím, než tam Asad rozpoutal  vraždění. 

Tedy buď v naprostém klidu, sankce proti Rusku jsou jediným možným řešením, aby nás tu russák za tři roky zase neokupoval. 

Věříš debilitám spikleneckého teoretika Soukupa, pak ti logicky musí hrabat. 

www.zvolsi.info