MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#134045

2018-07-18 10:08

Nebylo prioritou Komunistů starat se sice o kostely, ale že by je záměrně odpalovaly do povětří, jako to dělají muslimští fanatici, nebo že by náboženské symboly likvidovali ve velkém, u toho jsem je tedy já nepřistihl. Pár ruských vojáků se chtělo prostřílet na zaslíbený Západ, tedy tito vojáci, se stejným vkusem jako máš ty, tedy ano ti se staly nakonec proto i vrahy. (Nebo dle někoho možná i hrdiny, jako byli bráchové Mašíni) Alespoň neznásilnili žádné malé chlapce na koupališti, ani neprznili na dětských farmách poníky. Ruští vojáci se ani nedomáhali vyjímek v našich zákonech, nevymáhali si mnohoženství, jako je to činěno pro nové islámské okupanty v Německu v rámci slučování rodin.

Odpovědi

Evropan

#134047 Re:

2018-07-18 10:49:28

#134045: -  

Russáčtí vojáci se nedomáhali vyjímek? A s tanky se snad po silnici smělo jezdit? Ti tví imigranti se možná domáhají nějakých práv (ale chtěl bych to vidět z nějakých zdrojů mimo prorusské listy a jim podobné tiskoviny), ale Russáci to samozřejmě nedělali, protože je nikdo nemohl za nic postihnout. Jak chceš potrestat okupanta, který spadá do jurisdikce cizího státu? No a s tím przněním dětí bych byl opatrný. To, že se to nikde neevidovalo neznamená, že se to nedělo. Svědectví o znásilňování muslimských neplnoletých dívek v Čečně a v severní Osetii russkými vojáky stálo novinářku Politkovskou život.

Co se týká ničení kostelů, znám jeden konkrétní příklad, kdy v Bílině nechali zpustnout a následně v roce 1983 zbořili kostel sv. Štěpána. Kostel sv. Jana Křtitele, který byl v Brenné u Zákup byl vystavěn v 18. století a chátral už od dob, co odsud vyli po válce odsunuti Němci. Do roku 1990 byl vybavení rozkradeno a v roce 1990 kostel dokonce vyhořel. Dnes rekonstrukce bude stát hodně miliónů. To dva konkrétní příklady, co znám.

Ale opakuji, že jsem reagoval na příspěvek :

133886 - Mladík v Praze se pokusil znásilnit dívku. Policie zveřejnila video, kde je zachycený.

Tam o imigrantech a Německu není ani slovo. A reagoval jsem : 

133893 - No vidím, že máš tmu před očima. Ale uvědom si, že v Čechách dojde průměrně ke 2 znásilněním denně (jen těch ohlášených, neohlášených je prý násobně víc), a za vším jsou takoví naoko slušní lidé. Nebo si myslíš, že násilníci jdou poznat podle barvy kůže? Pokud si to myslíš, navštiv psychologa, protože to není normální pohled na svět.

Takže možná by stálo zato diskutovat o jedné věci, nebo nediskutovat. Ostatně i toto téma je dost vzálené tématu neschopnosti hradního ožraly čestně vykonávat funkci českého prezidenta.