MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#134049 Re: Re: Respekt pro Respekt!

2018-07-18 13:25

#134037: Evropan - Re: Respekt pro Respekt! 

Respekt je pouze vlastizrádný, vítačský plátek, který je hlasnou troubou zaprodanců a zrádců z pražský kavárny! Národ touto sorosovskou mrdkou pohrdá!

Odpovědi

Evropan

#134050 Re: Re: Re: Respekt pro Respekt!

2018-07-18 13:51:57

#134049: - Re: Re: Respekt pro Respekt! 

Je tedy pravdou, že pokud je Národ takto ubohý, vulgární, podlézavý a pohrdající pravdou, jak to předvádíte, tak mám problém se s ním identifikovat. Ale cítím se být Čechem a uznávám takové osobnosti, jako je např. Jan Hus nebo Václav Havel, kteří pro obhajobu svého názoru a pro pravdu dokázali obětovat hodně. Jan Hus dokonce svůj život.

Neuznávám ale lidi, kteří se nebojí vystupovat a hájit cizí zájmy, vulgárně nadávat, používat označení z opileckých zdrojů, a hlavny ty, co se snaží upozorňovat na národní či křesťanské hodnoty, ale přitom svůj život poměřují naprosto jinými, a často velmi nízkými, hodnotami. Vynechte příště naučené fráze typu vlastizrádní zaprodanci nebo zrádci z pražské kavárny. Díky hradním opilcům se z toho staly naprosto vyprázdněné bezobsažné pojmy.

Respekt je pravicový liberální týdeník, tudíž nebude hájit komunistický nebo nacionalistický pohled na svět. Od toho máte Haló noviny nebo hradního kašpárka. No ne?