MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#136205 Re: Re: Re:

2018-08-16 10:24

#136170: - Re: Re:  

   Jejich jediná chyba vězela v jejich proklamativní mainstreamové liberalitě. Nudné, líné  to záležitosti.

   Zleman  nedostatky soupeřů vystihl. A dokonale využil, nasadiv jim hlavy nekompetentních hlupáků, dickheadů.    Společně s jeho nečekanou podstatně vyšší polní pracovitostí na mítincích  - přijel se, autobusem  jako kdokoliv jiný, podívat  na nejspíš o hodně větší počet míst, než celá jeho konkurence dohromady - to stačilo.

     Je tedy málo jen dobře vypadat a mít ty správné, tím pádem nezajímavé a nudné mainsteamové názory.  Nabízíte  nějaké služby. Děláte si známé. Musíte vědět, co chcete, a musí to být ono. A, musíte se přijet podívat na místo. Abyste byli přesně v obraze.

   Tenhle brajgl a cirkus vás musí těšit.  Pak máte  naději, že se bude zamlouvat i přišedšímu obecenstvu.  Děláte si reklamu, tak to, co nabízíte, musí být dobré.  A musíte taky jasně vysvětlit, proč je to dobré.  Jinak celé  úsilí přijde vniveč. Nevyhráli jste? No a co! Ta zkušenost za to stála, a příště budete ještě lepší.

     Zleman tohle nějak vyšťáral, a vyškolil konkurenci v každé volební kampani, kterou pořádal. Co je nejzajímavější, soupeři se nepoučili. Koukali jak vyorané myši, nechápajíce.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#136208 Re: Re: Re: Re:

2018-08-16 13:35:47

#136205: - Re: Re: Re:  

Zleman žádnou předvolební kampaň nevedl. Ty mítingy organizovala jeho kancelář a platily je kraje. Pokud to byla volební kampaň, došlo k porušení zákona!