MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#139686 Re: Re: Re: Re: Rudé trenky nad Hradem

2018-10-17 15:58

#139653: - Re: Re: Re: Rudé trenky nad Hradem 

Pravda v těch šílených blábolech které tu setrvale roky propaguje není žádná. 

Pravada je to, co pan Václav Havel sám napsal. To je jistota, vše ostatní jsou ne ubohé drby. 

http://www.vaclavhavel-library.org

Pokud dokážeš najít korelaci mezi drby a tím co pan prezident Václav Havel napsal a vykonal, pak by se snad mohlo zvažovat, jestli na těch blábolech něco je. 

Já např. jsem schopen kdykoliv prokázat, že je Miloš Zeman lhář a zloděj stovek miliard, protože se podepsal pod ukradení miliard z MUS a protože jsou jeho projevy plné naprosto prokazatelných lží. Jeho lhaní velmi koreluje s tím, že jeho matka byla deviantní a mlátila děti ve škole a stejně tak jeho lhaní koreluje s tím, je jeho dcerunka pornohvězdička. Jsou to věci, které mají příčinné souvislosti. Stejně jako jeho členství v KSČ, stejně jako jeho russácké trotlování, stejně jako odporná banda zločinců, kterými se obklopil a kteří jsou tak nedůvěryhodní pro stát, že se ani nepokouší získat bezpečnostní prověrku. 

Není to tak složité rozpoznat zlo v russáckém trotlovi Milošovi Zemanovi a už vůbec není složití dokonce prokázate jeho nevranovst, nekulturnost a nevzdělanost. 

 

Odpovědi

Knihovna Václava Havla zlodějského zmrda Bakaly?!!!
Nepřihlášený uživatel

#139688 Re: Re: Re: Re: Re: Rudé trenky nad Hradem

2018-10-17 16:00:40

#139686: - Re: Re: Re: Re: Rudé trenky nad Hradem 

Co to sem dáváš za zmrdoviny od toho ekonomického zmrda Bakaly? Bakalova knihovna Václava Havla je zmrdovská zločinecká organizace, sloužící zmrdovi Bakalovi k jeho zmrdovinám proti občanům ČR za peníze, které jim byly zmrdem Bakalou ukradeny!