MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#139824 Re: Zlodějský prolhaný zmrd Miloš Zeman žije v představě idiota, že bude na Hradě ještě čtyři roky..

2018-10-19 06:41

#139822: - Zlodějský prolhaný zmrd Miloš Zeman žije v představě idiota, že bude na Hradě ještě čtyři roky.... 

Už jsem se lekl, že má nárok i na orgasmus... Jinak Zeman trošičku pozapomněl na ekonomického zmrda Babiše

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#139825 Re: Re: Zlodějský prolhaný zmrd Miloš Zeman žije v představě idiota, že bude na Hradě ještě čtyři ro

2018-10-19 07:55:06

#139824: - Re: Zlodějský prolhaný zmrd Miloš Zeman žije v představě idiota, že bude na Hradě ještě čtyři roky.. 

Hlavně záměrně s naprosto účelově zapomněl na sebe, neboť jestli je měkdo v této republice z veřejně dostupných zdrojů (rozhodnutí vlády které předsedal a rozsudků soudů) zlodějským prolhaným zmrdem, tak je to Miloš Zeman. O tom opravdu není ani těch nejmenších pochybností. 

Babiš je Stbák, nomeklaturní komouš a kriminální imigrant. Z veřejně dostupných zdrojů - tedy výročních zpráv Agrofertu můžeme dovozovat:

-že je Agrofert karuselem, kde dochází k přeprodeji akcíí po časovém testu držení v rámci karuselu a tím se karusel vyhýbá placení daní

-že je karusel napsán na jednu fyzickou osobu - což je jistě poněkud russtikální způsob "podnikání" když se jedná o cca 80 mld. vlastního jmění a celkově až 160 mld. majetku včetně cizího kapitálu. 

-že nejsou známy cíle výnosů z cizího kapitálu, který má karusel napůjčované a tedy je možné, že výnosy plynou i do trestné činnosti nejen v ČR

-věcně víme naprosto přesně, že Babiš jako osoba soukromá okrádá tento stát o desitky milonů ročně, neboť vydal jako osoba spojená korunové dluhopiy za 1,5 mdl. s výnosem 6 % a tyto dluhopisy také sám nakoupil, čímž způsobuje státu ročně škodu 19 % ze 90 mil. a 15 % z 90 mil. ročních výnosů, které mu plynou z této zlodějiny neboť osoba spojená nesmí mezi sebou realizovat žádný obchod, který by vedl ke snížení daňového základu kterékoliv z osob spojených, jak jasně definuje zákon o dani z příjmu již od roku 1992.

-důvodně si můžeme myslet, že okradl EU a tento stát pomocí dotačního podvodu, neboť zpráva OLAF tento podvod popisuje velmi věrně a popis není nikde v rozporu s tím, jak byla dotace získána. Můžeme se také v této věci ptát, proč trvá tak dlouho, než se věc dostane k soudu. 

 

Jestli je Stbák, nomenklaturní komouš a kriminální imigrant Babiš i zmrdem to si musí zmrd Miloš Zeman rozhodnout sám ve své choré mysli. My si ovšem jistě můžeme myslet a máme k tomu mnoho důvodu, že zlodějskými zmrdy jsou oba dva, když Babiš navýšil majetek karuselu o 40 mld. korun za dobu co seděl na min. financí a přitom také za stejnou dobu zadlužil stát min. o 80 mld.