MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#139907 Re: Doporučení doplnění slovníku pana prezidenta!

2018-10-20 06:43

#139832: Jiří Pehe - Doporučení doplnění slovníku pana prezidenta! 

Důležitý je i výběr jazyka. Na Macrona může začít rusky, třeba si budou rozumět lépe. Může ho pohostit becherovkou: „Vot staličnaja! Davajtě vypjom!" a otevřít uzávěr  neumělou sabráží. Později, s klesající hladinou  kořalky v lahvi,  může  postupně přejít do maďarštiny.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#139908 Re: Re: Doporučení doplnění slovníku pana prezidenta!

2018-10-20 07:00:59

#139907: - Re: Doporučení doplnění slovníku pana prezidenta! 

Mistrovský byl prolhaný zlodějaký zmrd Miloš Zeman u Vladěny Iljiče Putlera, kde začal jako v ruštině, ale popletl si zatopit a oteplit :-), pak mu chyběla slova tak přešel jako do angličtiny "smoker corner"  a zakončil to úderným bavorským "ja" :-). 

Je nekonečná škoda, že Blesk ze svého webu video stáhl, to byla opravdu excelentní ukázka debility Miloše Zemana jedna radost. 

Mimochodem vzpomínáte co tam jel "řešit", ukradení 5 mld. za dodávku technologií pro plynovou elektrárnu. Dodnes russák nezaplatil ani korunu natož russácký bon a není se co divit, když od té doby russácký bon zdevalvoval na polovinu jeho hodnoty v době, kdy to tam prolhaný zlodějský zmrd Zeman "řešil". Je velmi zajímavé, že už tehdy si ten zmrd nechal přípnout oranžovo čenou stuhu russácké agrese. 

 

Putin přijal v Moskvě Zemana: Prezidenta doprovodili Mynář a »Pan Lukoil« Nejedlý