MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#140055 Re: Pravda o čecháčkovském pronárodě

2018-10-21 15:41

#139880: Bořivoj Pauk - Pravda o čecháčkovském pronárodě 

Ano, bohužel tady žije neskutečná skvadra stvůr, zrůd, degenerovaných blbů, zemandrtálců a pitomiovců, rudochů a hnědochů, anonistů i pravičáckých hloupých sobců - prostě typische tschechische pówl a freneticky hýká a oslavuje své idoly - pekelnou čtveřici spolu se zbytky rudé chátry rudobelzebubů. Za takovej sprostej pówl bych nikdy nepozvedl zbraně na obranu. Mám rád tuto naší krásnou zemi českou, ale to co v ní bohužel přežívá za ksindl to je hrůza.Takovou krásnou zemi si oni nezaslouží, jen jí bezhlavě ničí, vykrádají, plení a plundrují, všechno je jim jedno a jen se cynicky řehní, jaký že to jsou borci, Tfuj Tfuj konzumní bachratí čecháčkovští vepříci a vepřice!!!! Hlavně plnej břuch, narvanou lednici, nabušená rychlá fára, chytrolínské mobily a tablety, online lenivost a znuděnost, nezájem, lhostejnost, po nás potopa, že ?? Ještě, že tu přeci jen žijí i jiní skuteční příslušníci kdysi hrdého národa českého a nebojí se jít s kůží na ten vepřincovej trh marnosti mamonu a konzumu a bojují za staré dobré hodnoty po našich hrdých a statečných předcích.Těch si Já vážím nejvíce a za ty bych zbraně na obranu pozvedl.

Citace z Ottova Slovníku Naučného :
,,Volič SPD jest často zanedbaného zevnějšku, nízkého intelektu, holdující alkoholu,není schopen samostatného úsudku a má potřebu aby jej někdo vedl"


JAK TREFNÉ !!!


Ještě bych dodal, že dnešní volič SPD je typický malomyslný, zamindrákovaný, cynicky lhostejný a sobecky ustrašený konzumní český vepřík s diagnózou internetové a mobilové debility.
A to platí víceméně i o voličích STB ANO, Bolševníků Marta Parta Semele, Kikino Modré Kradostraky a podobných obskurních Luciferových hnízd.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#140074 Re: Re: Pravda o čecháčkovském pronárodě

2018-10-21 18:09:20

#140055: - Re: Pravda o čecháčkovském pronárodě 

Ať už konečně táhne do propadliště času ta nestvůrná pekelná čtveřice Ovar Ovarovič Jelito, Agronetvor KostelecMonster, Pitomio Debilitio, Kikina Moneybukvica a s nimi celé to zbylé hejno dotěrných rudých komárů a hnědých dutolebců !!!!! Kéž si tato požehnaná Země Česká zase jednou svobodně vydechne !!!