MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Pryč s totalitou Církve

#140069 Re: Re: ArciBelzebub Pihatka omámený bludy a mamonem

2018-10-21 17:28

#140064: - Re: ArciBelzebub Pihatka omámený bludy a mamonem 

Ať táhne do pekel ten dementní dědek plesnivej. On má tak co blábolit za nesmysly a lži, šířit paniku, hrůzu a nenávist. Tohle těm fráterníkům vatikánskejm jde nejlépe. Jsou horší než bolševici a náckové dohromady. Celá staletí tady vládla a poroučela tato sebranka z Vatikánu, její vůdce Papež - Místobůh krájel světadíly a země a uděloval je jako dary svým nejvěrnějším fanatickým katolíkům-co následovalo - zničení vyspělých kultur a civilizací v Americe, ničení nesčetných domorodých společenství po celém světě, genocida, plundrování, rabování ve jménu Boha. Hrůzný teror všude možně, upalování, mučení, zabíjení, zastrašování a ponižování, ukrutné vybírání odpustků na církevní hierarchii - na jejich plné pokladnice, měšce, soukromé bordely a perverzní zábavy, do dnešních dnů prznění a týrání dětí. Ničit, křižovat, pálit - to jim jde dobře. Místo aby se ctila láska a přátelství mezi lidmi bez rozdílu, tak se vyvolávají běsy války, zabíjení a slepého fanatismu víry. Jak nesmírně ubohé je to kázání a chvástání dědků fráternickejch včetně tohoto starého Pihatky belzebubského.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#140071 Re: Re: Re: ArciBelzebub Pihatka omámený bludy a mamonem

2018-10-21 17:41:00

#140069: Pryč s totalitou Církve - Re: Re: ArciBelzebub Pihatka omámený bludy a mamonem 

Co je po kázání pana Piťhy naprosto jisté, že část katolické církve vodí russáčtí trolové spikleneckých teorií a vyvolávání nenávisti. 

To, že je Duka člověk neskonale hloupý dokazoval v minulosti a dokazuje to i dnes. Řekl bych, že i minulému papeži začalo být zřejmé, že to byla velká chyba jej jmenovat a je docela dobře možné, že i toto přispělo k jeho odstoupení a je to velmi dobře. Měl jsem v době minulého papeže velkou obavu o katolickou církev. 

Tady to bude ještě chvilku trvat, než bude někdo mravný, kulturní, vzdělaný jmenovaná, ale řekl bych, že se dočkáme velmi brzy i potom, co tu blb Duka zase předvedl.