MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#140077 Připadá mi poněkud legrační, když o StBákovi, komoušovi a kriminálním imigrantovi.....

2018-10-21 19:45

 

 

Babiše docení až historie. Tak to ale bohužel u státníků chodí, říká Stuchlík

.....říká lichvář s obytným mostem, že ho docení až budoucnost. Za chvíli přijde s nápadem, že jednou doceníme Klementa Gotwalda a Stalina s Putlerem. 

Je to opravdu pekelné. 

Profesionálové na vymýšlení jak dostat StBáka, komouše a kriminálního imigranta do Sněmovny. Hitler měl profesionály na projektovaktová vyhlazovacích táborů, tedy tým profesionálů, co za prachy udělá opravdu cokoliv, stejně jako ten Babišův. Já bych nikoho, kdo dělal pro ANO StB nikdy v životě nezaměstnal, je to proto, že je to lidské hovado, které nevídí, jako odpornou osobou Babiš je. I na tomto je vidět, jak je Stuchlík hloupý amorální blb a je skvělé, jak dobře to Praha rozpoznala a nakonec i celá republika. 

Samozřejmě mají vliv. Musím říct, že mě celý ten tým na začátku mile překvapil svou vysokou profesionalitou a kvalitou. Říkal jsem panu premiérovi, že pokud by se kohokoliv z nich chtěl zbavit, že je rád zaměstnám ve svých firmách. Okamžitě, to myslím vážně. Žádná z ostatních politických stran nemá tak dobré stratégy a produkci. A pokud jde o Marka Hanče, každý zkušený podnikatel a manažer ví, že si svou prací nezíská přátele. Jak je to anglické přísloví? Už vím: když si chceš udělat kamarády, prodávej zmrzlinu.

Odpovědi

Evropan

#140079 Re: Připadá mi poněkud legrační, když o StBákovi, komoušovi a kriminálním imigrantovi.....

2018-10-21 20:00:20

#140077: - Připadá mi poněkud legrační, když o StBákovi, komoušovi a kriminálním imigrantovi..... 

Já stále (a možná naivně) věřím tomu, že Babiše docení české soudnictví. Čím dříve, tím pro Čechy lépe. A snad také na dlouho!