MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Slunce v duši

#140082 Re: Mladí mají už nácků, komoušů i jejich kombinací i v ČR to jasně řekli u voleb konec neoncků SPD.

2018-10-22 01:54

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#140083 Re: Re: Mladí mají už nácků, komoušů i jejich kombinací i v ČR to jasně řekli u voleb konec neoncků

2018-10-22 06:13:28

#140082: Slunce v duši - Re: Mladí mají už nácků, komoušů i jejich kombinací i v ČR to jasně řekli u voleb konec neoncků SPD. 

Obecně platí, že migrace je součástí lídí nejspíše podle současných znalostí už desítky tisíc let a stejně jako je absurdní, že by existovala monokulturní společnost a nějaký "uzavřený" stát tak také platí, že se bohužel ani živelné migraci nedá plně vyhnout.

To paní Merkelová pochopila velmi rychle a problém celé Evropy také velmi rychle řešila.  Bylo jí jasné, když se o běžence nepostará ona a její spoluobčané, bude to opravdu pro Evopu katastrofa.  Zároveň řešila repatriace a především zmírnění a dnes již prakticky zastavení živelné migrace. Vše se jí podařilo velmi dobře, rychle a velmi levně, což asi nejvíce vadí russům. 

Evropa nejspíše vyprovokovanou živelnou migraci russkou propagandou spikleneckých teorií, vyvolávání nenávisti a napadání demokracií právě díky Německu zvládla a co více russáci něco takového budou mico zkusit zase až za další 40 let neb Evropa je již nyní připravena a bude trvat desítky let, než tuto zkušenost zase zapomene, jestli se tak vůbec kdy v nejbližších 100 letech stane. 

 


Nepřihlášený uživatel

#140091 Re: Re: Mladí mají už nácků, komoušů i jejich kombinací i v ČR to jasně řekli u voleb konec neoncků

2018-10-22 08:52:09

#140082: Slunce v duši - Re: Mladí mají už nácků, komoušů i jejich kombinací i v ČR to jasně řekli u voleb konec neoncků SPD. 

Na jejich začátku je režim v Eritreji, Severní Koreji Afriky. Místní  marxistický diktátor se jmenuje Isaias Afwerki. V armádě tam musí sloužit i všechny ženy, které nejsou těhotné.