MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#140088

2018-10-22 07:45

Transparency international jsou lháři a udavači. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#140089 Re:

2018-10-22 08:06:18

#140088: -  

Bureš byl včera opravdu pekelný jako vždy, máš naprostou pravdu. Lživé nařečení z toho, že ředitel TI dostává peníze od státu a tak není nezávislý je opravdu jedna z jeho StBácko komunistických manipulací jedna radost. 

Příspěvky dostává od státu TI a jeji činnost je naprosto nutná, jak je zřejmé na případu StBáka, komouše a kriminálního imigranta Babiše.  Je-li skutečně ve svěřeneckých fondech na Slovensku osobou obmyšlenou, je stále také osobou ovládající karusel agrofert.

To je věc, která je velmi důvěryhodná a dá se jí věřit, neb se dá snadno ověřit. Vyvoláváním dojmu, že zveřejnění reality o zločinném jednání Babiše se daná organizace stává "bonzákem" je absurdní mimo jiné proto, že hlavním "bonzákem" by měl být Babiš, neboť každý kdo je účasten tresného činu má povinnost jej oznámit policii a státnímu zastupitelství. Babiš je si velmi dobře vědom, že páchá trestnou činnost a to zdaleka ne jen v podobě osoby obmyšlené fondů karuselu Agrofert. 

To, že je (byl) celý karusel russtikálně napsán na jednu fyzickou asobu Andrej Bureš Babiš je také realita, tedy těžko si představit, že by se tato fyzická osoba vzdala vlivu, neboť je věc velmi vážná, karusel má cizího jmění za desítky miliard dnes možná až za 80 mld. korun a není zřejmé - nezveřejňuje, kam výnosy z tohoto majetku plynou. Je velmi pravděpodobné že i do trestné činnosti, do russka atd. karusel se záměrně brání jakékoliv kontrole českými úřady i trhu. Tedy je logické, že v takové situaci ani Bureš nemůže z "podnikání" vycouvat. 

I boubelku si vzal v situaci, kdy jí manženstvím nevznikl žádný podíl na karuselu agrofert, do té doby to byla přejmenovaná Burešová, ale i tam má možná Bureš problém, pokud je skutečně osobou ovládající karusel Agrofert. 

Evropan

#140092 Re:

2018-10-22 09:12:27

#140088: -  

„Pan Ondráčka lže a lže účelově. Pan Ondráčka je neziskovka, podle mého názoru zkorumpovaná. Pan Ondráčka dostal 8,4 milionu korun od ministerstev. Jak může Transparency, nezávislá, brát peníze od politiků, ministrů, z Bruselu a z OLAFu?“ reagoval Babiš na dotaz ohledně informací Transparency International, že stále ovládá Agrofert. 

https://echo24.cz/transparency-international

Tak slovenský eštébák zase přinesl jednu lekci své výborné českoslovenštiny. Je zajímavé, že teď se mu TI zdá zkorumpovaná, ale když do svého hnutí přitáhl Krnáčovou (bývalá ředitelka české pobočky) a nebo Ondráčku, tak to byli jistě skvělí odborníci, kteří budú makať. A může tu být jiný lhář a udavač, než bývalý eštébák?

 


Nepřihlášený uživatel

#140137 Re:

2018-10-22 15:24:37

#140088: -  

Ty jsi zase zakuklený komunista!