MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#142018

2018-11-18 19:38

Slonková a Kubík shnijou ve švýcarském vězení.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#142021 Re:

2018-11-18 19:44:16

#142018: -  

Proč by tomu tak mělo být? Protože se představili, jasně řekli, že jsou novináři a mluvili se synem StBáka Babiše za přítomnosti jeho matky? 

Přestože je velmi pravděpodobné, že je nemocný, je svéprávný a je dospělý. 

Např. dodnes nevíme, koho určil jako osobu, která může dostávat lékařské zprávy a to je velmi vážná věc, neboť z vyjádření Hoschla je naprosto evidentní, že jeho podpis na lékařských zprávách není. 

Není ani zřejmé, v jakém stavu určil onu osobu, která bude zprávy za něj dostávat. 

Ohne sranda StBák Babiš skutečně ohne sranda, jede evidentně v odporných věcech a je naprosto jasné, že ho někdo drží opravdu velmi pevně za koule (těžko to vyjádřit jinak)

Je totiž absurdní, že by nechal žít údajně těžce nemocného syna v sociálním bytě, kdyby disponoval i jen stovkami milionů korun, vypadá to tak, že mu v karuselu agrofert nepatří ani klika od záchodu, přestože je jinak karusel na něj russtikálně napsán. 

Podobnost s Todoričem a Agrokorem je velká a dopadne to velmi špatně. Během velmi krátké doby bude karusel Agrofert řízeně krachován, cizí kapitál bude urychleně stažen a firma bude "najednou" "z ničeho nic" nesolventní a sama požádá o ochranu před věřiteli.