MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#143534 Re: Re: Havel byl Sorosův vlastizrádce, stejně jako Kiska

2018-12-09 15:59

#143526: - Re: Havel byl Sorosův vlastizrádce, stejně jako Kiska 

Jdi do prdele s těma hoaxama mafiána, zloděje stamiliard a desetitisíců bytů občanů ČR - Bakaly. Američan  a gauner Bakala jde také proti naší zemi a lidem!

 

Pravdu o kreténovi pěstovaném StBáky Havlovi najdeš zde:

 

http://pravdaozrude.cz

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#143538 Re: Re: Re: Havel byl Sorosův vlastizrádce, stejně jako Kiska

2018-12-09 16:06:15

#143534: - Re: Re: Havel byl Sorosův vlastizrádce, stejně jako Kiska 

O panu Bakalovi nikdo v této zemi nemůže odpovědně říci, že by byl zloděj. Pokud to o nějaké osobě, která dosud nestála pře soudem řící můžeme je to nepochybně Miloš Zeman a štbák Andrej Babiš. 

Miloš Zeman kradl miliardy v Mostecké uhelné společnosti, prodal 46 % dolu za 650 mil. a přidal k tomu 14 mld. hotovost.  Pan Bakala kupoval 46 % dolu za 4 mld.  a dnes se to jeví tak, v ceně byly i byty OKD, o které se řádně od privatizace staral. Na Miloši Zemanovi je navíc velmi špatné, že o privatizaci (tedy ukradení Mostecké uhelné společnosti Milošem Zemanem) v době volební kampaně nestoudně lhal, přestože rozhodnutí oposmluvní zlodějské bandy, tedy "vlády" KGBáka Miloše Zemana je z tuším ze července 1999, tedy rok po vytvoření této zlodějské bandy. 

Miloš Zeman také kradl 140 mld. russáckého dluhu, neboť russákové za dluh 140 mld. nezaplatili, přestože dluh byl jako celek do bývalého russákova prodán. Dnes je důvodné podezření, že přitom Putin vypral min. 30 mld. korun. 

Andrej Babiše lze označit za zloděje, protože získal moc na základě tvrzení, že se v této zemi rozkrádají desítky miliard korun. Nikdy to neprokázal ale co horší, hospodářství ČR se nijak a už vůbec ne o desítky miliardy ročně nezlepšilo s jeho příchodem. Z čehož tedy logicky odvozuji, že krade ročně v desítkách miliard. Jen za první čtyři roky zadlužil ČR o 166 mld. a jeho vlastní majetek narostl o 40 mld. nedovedu si takový komunistický zázrak představit jinak, než že Babiš vykradl státní rozpočet. 

Jestli si to dovedeš jinak představit ty, neváhej a dej to  k lepšímu, rád si to přečtu.