MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#143535 Re: Re: Rusko je demokracie, USA jsou krvavá fašistická totalita!

2018-12-09 16:00

#143531: - Re: Rusko je demokracie, USA jsou krvavá fašistická totalita! 

Ani vy, jako soustavný šiřič protiruských nálad, také nejste naprosto zjevně žádným opravdovým demokratem. Tak jako Havel, jenž zapoměl, že chtěl budovat občanskou společnost a stal se marionetou NATO, tedy humanitárním killerem, rovněž přestal být demokratem.

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#143561 Re: Re: Re: Rusko je demokracie, USA jsou krvavá fašistická totalita!

2018-12-09 19:05:09

#143535: - Re: Re: Rusko je demokracie, USA jsou krvavá fašistická totalita! 

Jestli někdo šíří protiruské nálady, je to KGBák Putin s jeho hybridní válkou proti demokraciím i válkou reálnou proti Ukrajině a nejen proti Ukrajině. 

Já velmi pečlivě rozlišuji Rusa, který velmi pečlivě zná své dějiny, rozumí demokracii, je kulturním a mravným člověkem a russáckou pakáž jako je KGBák Putin, Medveděv, Lavrov a lidé na sankčním seznamu např. včetně voličů těchto zločinců. 

Komentuji veřejné zdroje, které jasně prokazují, že zločinecké ruské organizace zločince Putina -rozpoutal nejen válku na Ukrajině, ale také např. vetováním přijatých rezolucí RB OSN o Sýrii zapříničl tamní válku, přičemž je velmi pravděpodobné, že IS je dílem KGB vyškolených zločinců ještě z dob komunistické totality. - jsou velmi aktivní v Praze, jsou v blízkosti Miloše Zeman i štbáka BAbiše, dokonce exisstuje důvodné podezření, že je Miloš Zeman KGBákem a vždy jím byl, že volby v ČR skutečně byly tvrdě ruskou propagandou zmainpulovány a to nejen proto, že Zeman s Putinem kradli společně russácký dluh v ČR. 

Hanět pana prezidenta Havla, protože se postavil pricipiálně k mnohostranné válce v Jugoslávii je poněkud ubohé, když s největší pravděpodobností ani netušíš, kdo s kým a proč vlastně bojoval a koho bylo potřeba chránit. 

Jediné co víme naprosto jistě, že největší objem zbraní mělo jednoznačně Srbsko a už jen zločiny které se staly obléháním Sarajeva hrozily přerůst min. v evropský problém. 

Buď tedy ve tvých vyjádřeních o panu prezidentovi Havlovi opatrnější. Je totiž naprosto jisté, že pokud by byl, štbák Babiš by dokonce ani nebyl volen, natož aby se stal premiérem. Morální vliv pana prezidenta Havla na společnost byl opravdu obrovský, jak např. vyplývá z průzkumů veřejného mínění. 

Pokud mi přisuzuješ nedemokratické jednání, je potřeba mít argumenty. 

Miloš Zemana např. nelze dokonce ani tolerovat v žádné ústavní pozici a to proto, že porušoval volební zákon a to do té míry, že to musel dokonce konstatovat Nejvyšší správní soud (viz. vol. 39/2013) To je velmi vážné, nejvyšší správní soud selhal v obraně zákonnosti voleb a důsledky jsou pro ČR katastrofální, jak je naprosto zřejmé i tobě. 

Na tomto mém vyjádřní jení nic nedemokratické, jasně dokládám, proč jej říkám a mám pro něj velmi věcný argument.