MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#143789 Re: Re: Andrej Babiš junior v Brně a kde je soudruh staršina Protopopov se soudružkou Protopopovovou

2018-12-15 13:50

#143788: - Re: Andrej Babiš junior v Brně a kde je soudruh staršina Protopopov se soudružkou Protopopovovou?  

Projevy Babišů nestojí za performance, jejich schozoidní představy jsou patologické. Śtbák Babiš má schizoidní představu, že niikdy nebyl štbáckým donašečm a všetky sůdy vyhral, dokonce žije v "predstave" že nikdy nebyl nomenklaturním komoušem a že "nikdy neodstoupí" :-). 

Schizoidní představy jeho syna jsou otázkou lékařského tajemství, tatíček štbák tvrdí, že jimi synáček trpí a tak ani nemůže svědčit a přitom ještě nedávno do steno záznamů Sněmovny přísahal na zdraví právě jeho dětí. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#143830 Re: Re: Re:

2018-12-16 00:47:11

#143789: -  

Sory. To byla zmateční odpověď na zmateční obsah předchozího příspěvku,  který neměl nic společného s prvotními titulky.


Nepřihlášený uživatel

#143845 Re: Re: Re: Andrej Babiš junior v Brně a kde je soudruh staršina Protopopov se soudružkou Protopopov

2018-12-16 11:34:44

#143789: - Re: Re: Andrej Babiš junior v Brně a kde je soudruh staršina Protopopov se soudružkou Protopopovovou 

Celé je to hlavně jedno velké divadlo. Mladý Babiš ještě nedávno pilotovat letadlo, mám kamaráda letce a tak dobře vím, jakým těžkým výcvikem a jakými megatěžkými testy , musí tento člověk projít. Pokud by mladý Babiš opravdu trpěl "schízou", nikdy, nikdy by nemohl řídit letadlo. Je to celé divadlo , aby se fotříkovi a dalším členům rodinky zachránil krk.

Vždyť se podívejme na lady Moniku ( hrajíc si na Melanii ), ještě nedávno na smrt nemocná a nyní rajzuje po světě, zdravotní stav -  nezdravotní stav.. 

Rodinka k pohledání, dělají ze všech Čechů blbce a to se opravdu ještě dnes najdou tací Kobliháři, kteří za kus usmahlého žvance a za ušpiněnou omočenou naběračku guláše, jdou STBáka zvolit. Hnus velebnosti