MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#143863 Re: Russácká hybridní válka je opravdu nebezpečná, důkazem je KGBák Zeman na Hradě a štbák Babiš....

2018-12-16 13:41

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#143865 Re: Re: Russácká hybridní válka je opravdu nebezpečná, důkazem je KGBák Zeman na Hradě a štbák Babiš

2018-12-16 13:48:22

#143863: - Re: Russácká hybridní válka je opravdu nebezpečná, důkazem je KGBák Zeman na Hradě a štbák Babiš.... 

Není nic lepšího než institucionalizovat správu veřejného prostoru v mnohonárodnostním prostoru vzájemnou diskusí a smlouvními vztahy. 

To se stalo v USA (federální úřady USA) a to se stalo v EU, kde máme Evropskou radu (premiéry národních států), Rady ministrů (ministři národních vlád), Evropský parlament (přímo volení poslanci národních států), Lisabonská smlouva - smlouvy uzavřené za desetiletí partnerství v rámci států Evropy a Evropskou komisi, která se stará především o dodržování smluv, které jsme mezi sebou uzavřeli. 

Není na Světě lepší, efektivnější, kultivovanější, správa veřejného prostoru s absolutním respektem k občanům než je EU. 

Pokud něco lepšího pro 550 mil. lidí znáš, pokud znáš lepší způsob správy veřejného (sousedského) prostoru, než vzájemný institucializovaný dialog tak se pochlub. Pokud ne, tak nepomlouvej Evropskou unii, je nejlepší místo k životu pro 550 mil. a co více, je to  celosvětově respektovaný partner - dodržuje smlouvy, které jsme my v EU s partnery na celém světě uzavřeli. 

Pokud žiješ v russákově, tak nejdříve předveď i jen desetinu efektivity EU, respektu k občanům, respektu k životnímu prostředí a pak teprve zkus EU pomlouvat. Představy russáky, kterých je asi jako Francouzů či Němců a je již v totální menšíně v russácké federaci jsou logicky předtavy závistivce, který by taky chtěl mít respekt jaký mají Britové, Němci, Francouzi ale i Češi, Poláci, Belgičani .... v rámci EU. 

I Češi jsou stále respekovaným členem EU, přestože tu máme na Hradě KGBáka a russáckého trotla a premiérem je slovenský kriminální imigrant, štbák a nomenklaturní komouš Babiš. Ostatní občané EU doufají, že se i u nás situace vyřeší a ví, že se chyby stávají (mají se sebou takovou zkušenost), že situace zatím není naprosto kritická, přestože s řešením situace musí pomáhat i EP, Evropská rada, Rady ministrů i EK.