MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Evropan

#144326 Ubohý projev hradního ožraly, ale to jsme ostatně naopak od komunistů čekali!

2018-12-29 08:07

Velmi povrchní a slabý projev, v němž prezident usvědčil sebe z toho, z čeho obviňuje „komentátory“, neměl žádné hlavní téma. Možná jím měl být vzkaz tuzemským demonstrantům, kteří požadují demisi vlády. Vadí jim, že v jejím čele stojí trestně stíhaný premiér, který neustále řeší komplikace a problémy se střety zájmů a se svou rodinou, podezřele namočenou ve vyšetřovaném podvodu s Čapím hnízdem.

Možná bylo hlavní myšlenkou prezidentových slov poukázat na údajnou „špionománii“ - tedy výkon českých tajných služeb, které pomalu a trpělivě snášejí informace, důkazy a indicie o aktivitách ruských a čínských tajných služeb. Samozřejmě, že se prezidentovi tyhle výsledky a závěry českých zpravodajců nelíbí, často totiž směřují mezi jeho oblíbence a chráněnce z Ruska nebo Číny. Mluvit o špionománii poté, co tajné služby pochválili ostatní vlivní politici, experti a spojenci, je ztráta soudnosti a přímé nahrávání zmíněným agentům.

https://www.respekt.cz/milos-zeman-jen-prilil-oleje-do-ohne

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#144328 Re:

2018-12-29 08:19:42

#144326: Evropan -  

Ústředním tématem "projevu" byla opět lež a tedy Zemanovo vlastní sebeusvědčení z velezrady. V projevu již dokonce zpochybnil všechny zpravodajské služby všech demokratických zemí a vyzvdvihl tedy tímto zpravodajské služby russka a čínské lidové republiky, které by se přece žádné špionáže nedopouštěly bez jeho vědomí a aniž by o tom nejprve neinformovaly prostřednictvím valento-russko listů a jejich nespočetných klonů :-/.  


Nepřihlášený uživatel

#144348 Re: Ubohý projev hradního ožraly, ale to jsme ostatně naopak od komunistů čekali!

2018-12-29 14:09:02