MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#144602 Za normálního stavu společnosti, znalosti volebního zákona, Ústavy.....

2019-01-12 11:12

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#144603 Re: Za normálního stavu společnosti, znalosti volebního zákona, Ústavy.....

2019-01-12 11:24:52

#144602: - Za normálního stavu společnosti, znalosti volebního zákona, Ústavy..... 

Vzpomeňme si, v době sametové revoluce i po ní jsme tomu rozumněli všichni, dokonce i členové komoušské zločinecké partaje, bylo jim jasné, že se s tím odporným lhaním a občanskou válkou proti společnosti pokračovat opravdu nedá.  Tehdejším komoušům bylo naprosto jasné, že jejich patral je zločineckou bandou. 

Dnes tu Zeman s Babišem opět rozpoutali občanskou válku proti zbytku společnosti, okrádají nejen nás jejich oponenty ale i jejich voliče, lžou jim a ti je přesto ještě volí. Je to absurdní stav roku 1948 kdy se komunistická pakáž dostávala k moci, také obelhala obrovskou část společnosti, to je dnes naprosto jisté, podobně obelhlal Hitler dokonce drtivou část Německa. 

Důsledky konání KGBáků, ŠtBáků, komoušů i nácků přitom naprosto jasně známe, víme přesně co páchají a jak společnost ničí. To, že je Babiš štbák a komouš to víme naprosto jistě a to, že je Zemana agentem KGB dnes GRU se jeví jako minimálně velmi pravděpodobné, nejen proto, že s KGBákem Putinem dnes vrchním veliteleme GRU, FSB atd. atd.  kradl 140 mld. russáckého dluhu, který měl russákové v ČR a to, že přitom vyprali desítky miliard korun je dnes také min. velmi pravděpodobné a to nejen z toho, jak Zeman financoval volební kampaň a jak je financována jeho ultra zlodějská banda, kterou přitáhl na Hrad.