MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#144606 Re:

2019-01-12 11:40

#144605: Evropan -  

Ty jsi legrační zloději nicku. Tvé úsudky jsou naprosto stejné, jako toho důchodce, co kácel stromy na trať, aby vyvolal odpor vůči přistěhovalcům. Nelišíš se od něj vůbec ničím. 

Marxismus, komunismus a nacismus jsou přímo postaveny na lžích, viz. nesmysly ve velanto-russko listech. Viz. marxův kapitál, manifest komunistické internacionály, main kampf Hitlera atd. atd. 

Podložená zpráva, že výbuch byl způsobem únikem plynu je zprávou reálnou, neboť jí poskytují zdroje, které dopředu sdělují, jak informaci získávají, jak jí zpracují, ověřují a jak jí budou publikovat. Nejsou to valento-russko listy. 

...................

Mimochodem v této zemi je 11 procent pracujících cizinců, řeš to ty idiote. je tu 80 000 kriminálních imigrantů z russákova, kteří se tváří že "podnikají" v této zemi, nikdy nezpalatili korunu daní ze zisku, ale "jsou to podnikatelé". Absurdní, řeš to. Většina z této pakáže ani neplní svojí zákonnou povinnost, zveřejňovat rozvahu a výsledovku svého podnikání na www.justice.cz.  Tohle řeš ty komunisticko nacistický zrmde jak Miloš Zeman a řeš to proto, že se na tom na www.justice.cz dokážeš v klidu přesvědčit, i ty poloidiot a zmrd jak Miloš Zeman že je to s russáckou pakáží realita. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#144607 Re: Re:

2019-01-12 11:56:11

#144606: - Re:  

Jistě  jsi nechtěl říci, že 11 procent cizinců v této zemi skutečně pracuje.