MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#144625 Pan Brady přežil i ubohost a tupost Miloše Zeman, děti po celém světě si budou číst .....

2019-01-12 18:46

Zemřel Jiří Brady, vyznamenání od Zemana se nedočkal

V kanadském Torontu zemřel v noci na sobotu pamětník holokaustu a podnikatel českého původu Jiří Brady ve věku nedožitých 91 let. Informoval o tom jeho příbuzný, bývalý ministr kultury Daniel Herman. Brady přežil Terezín, Osvětim i pochod smrti a po válce vydával svědectví o hrůzách holokaustu.

 

.....po moho století příběh  a jeho sestry a jeho sestry  a budou prožívat utrpení bratra, který nedokázal ochránit svojí sestru před lidmi jako je Hitler, Zeman, Stalin, Gottwald, Husák, Lenin či Putin.

Po Zemanovi za rok po jeho smrti ani pes neštěkdne.  Pokud o něm bude zmínka tak jedině jako o největším hotovostním zloději v politice, který se kdy objevli. což vlastně nebude nikoho zajímat a pokud se o něm objeví zmínka, bude to jen ostuda občanů ČR. Ve wiki bude pravidivě vylíčen jako velmi pravděpodobný agent KGB GRU a čínských zpravodajských služeb, jako zločinec, který ničil demokracii v ČR v době manipulace pomocí facebooku. 

Pan Brady a jeho sestra jsou již dnes nesmtelní, Miloš Zeman, který odmítl vyznamenat pana Bradyho je jen komunisticko-nacistickým ubožákem a je to tak správně. 

Hanin kufřík je kniha, která je dnes přeložena snad už do všech světových jazyků. Zemanovy debilty nečte nikdo a ve výprodeji knih nemají cenu ani sběřu papíru. To je realita Miloše Zemana zlodějě, ubožáka, oplzlého hulváta.  Každý na celé Světě bude znát dokonce i národnost učitelky, která kufřík viděla a chtěla  vědět odkud se vzal, kdo ho vlastnil, vybrala si kufřík sestry pana Bradyho, právě proto, aby byl pan Brady osvobozen od celoživotního utrpení, že nedokázal ochránit svojí sestru, kterou mu svěřili jeho rodiče. 

 

Odpovědi

království !!

#144630 Re: Pan Brady přežil i ubohost a tupost Miloše Zeman, děti po celém světě si budou číst .....

2019-01-13 09:36:17

#144625: - Pan Brady přežil i ubohost a tupost Miloše Zeman, děti po celém světě si budou číst ..... 

Zemřel Jiří Brady, vyznamenání od Havla se nedočkal

Václav Havel, veřejnosti známý také jako Vašek Veškrna, nikdy během svého 13 let dlouhého mandátu Bradyho nevyznamenal. Zkrátka to byl kretén pěstovaný StBáky.