MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#144636 Co vlastně řešíme? Čínská komunistická pakáž si napsala přímo do zákona, že technologické.....

2019-01-13 12:29

Firmy se bojí čínské odvety, potvrdil Babiš. Jedna už byla za ministryní


13. ledna 2019  12:59

Premiér Andrej Babiš v neděli potvrdil informace o tom, že české firmy mají po aféře kolem Huawei obavy o své podnikání v Číně. Zástupci společnosti Home Credit byli dokonce za ministryní průmyslu a obchodu Martou Novákovou. Babiš připustil také personální změny ve vládě, ovšem ministra dopravy Ťoka se tentokrát zastal.

 

.....firmy vyrábějící sw a hw musí čínským komunistům na požádání kdykoliv systémy otevřít a to samozřejmě i na dálku, kdekoliv a kdykoliv. 

 

Tedy není co řešit, nelze kupovat čínské technologie, nelze z nich stavět počítačové sítě natož sítě připojené do páteře internetu. 

 

Není na tom sand tak moc složitého. 

 

Jestli čísnská komunistická pakáž nestojí o investice ze zahraničí, tak to prostě sdělí, že o ně nestojí a ty nebudou konat, ani na tom není nic tak složitého. 

Odpovědi

Evropan

#144640 Re: Co vlastně řešíme? Čínská komunistická pakáž si napsala přímo do zákona, že technologické.....

2019-01-13 16:05:21

#144636: - Co vlastně řešíme? Čínská komunistická pakáž si napsala přímo do zákona, že technologické..... 

Společnost Home Credit nejbohatšího Čecha Petra Kellnera se obává čínské odvety? No tak prodá jednoho koně, a má to doma. Ty obavy zřejmě pramení z toho, že v říjnu 2014 ho vzal hradní ožrala k Ping-pongovi, a pak ho (ožralu) Kellner vezl letadlem domů. Když neumí podnikat bez protekce, nedivím se jeho obavám. Taková odveta ale nikoho nepoloží. Zvláště, když jediným vlastníkem je společnost Home Credit B.V., 1077XX Amsterdam, Strawinskylaan 933, Nizozemské království. Čím to poškodí Českou republiku?

https://or.justice.cz/rejstrik-firem