MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#144824 Do ruda vytočený Filip řval ve vysílání na moderátorku Witowskou

2019-01-28 08:44

Třicet let se komunisté na veřejné scéně snažili chovat spíše nenápadně. Chtěli působit jako hodní strejdové, kteří s těmi zlými předrevolučními bolševiky nemají nic společného. Mnoho lidí nepřesvědčili. Moc jim nepomohly ani časté úlety jejich ultras Semelové, Skály atd. No, a teď ujel i soudruh předseda Vojtěch Falmer Filip. V živém vysílání České televize křičel na moderátorku Světlanu Witowskou a urážel svého oponenta v diskuzi, poslance Pirátů Jana Lipavského. Výsledkem jeho trapného chování však byl jen posměch všech ve studiu.

„Paní redaktorko, nechte mě domluvit! Nechte mě domluvit! Buď jste si mě pozvali, protože chcete slyšet můj názor, nebo si to říkejte sama!“ křičel Filip na Světlanu Witowskou. O poslanci Lipavském Filip v živém vysílání řekl, že je ideologický hlupák a neoliberální anarchista. Inu, soudruh neměl svůj den.

Video najdete ZDE. Popisované téma začíná v čase 10:30.

Od té doby, kdy se komunisté dostali díky Babišovi a Zemanovi do vlády, jsou stále méně opatrní a dovolují si stále více. Nadiktovali si šest milionů ze státních peněz pro soudruha Vodičku a Český svaz bojovníků za svobodu, nakázali, že musí být znovu okradeny církve přes zdanění církevních restitucí. Rozlézají se ve státní správě a teď už i křičí na moderátory nezávislé veřejnoprávní televize.

Třicet let po revoluci si šéf komunistů a bývalý estébák dovolí okřikovat moderátorku a diktuje si, co ještě řekne a neřekne. A co že soudruha Filipa tak vytočilo? To, co Zemana a celou komunistickou partu. Spor okolo firmy Huawei. Filip je samozřejmě na straně Číny a bojuje proti národním zájmům a tajným službám České republiky. Jako Zeman. Filip už byl prosit za odpuštěn i přímo v Číně. Zeman se tam chystá.

Odpovědi

Evropan

#144826 Re: Do ruda vytočený Filip řval ve vysílání na moderátorku Witowskou

2019-01-28 12:47:25

#144824: - Do ruda vytočený Filip řval ve vysílání na moderátorku Witowskou 

Přesně před týdnem v pondělí byl soudruh ve 20 minutách Radiožurnálu a tam také skoro řval na moderátorku Marii Bastlovou. Tam si hrál na oborníka v IT technologiích a SAMOZŘEJMĚ obhajoval Huawei jako naprosto bezpečného a nezávislého dodavatele telefonů a sítí. To bylo poté, se vrátil z instruktážní cesty do Číny.

https://radiozurnal.rozhlas.cz/vojtech-filip